OnePlus One goedkoper door aankondiging OnePlus Two smartphone

OnePlus heeft vannacht de nieuwe smartphone uitgebracht voor een zeer scherpe prijs. De OnePlus One blijft in het assortiment maar heeft een flinke prijsverlaging gekregen, je kan het 16GB model nu aanschaffen voor 249 euro, terwijl het 64GB model verkocht zal worden voor 299 euro, aldus de website van OnePlus. 

De OnePlus One blijft een smartphone met zeer goede specificaties, zeker voor een bedrag van 249 euro  krijg je veel smartphone en zijn er maar weinig bedrijven welke zich aan OnePlus kunnen meten betreft de prijs en kwaliteit van de smartphone. Wel is de status van de smartphone; out of stock. Of de voorraad nog wordt bijgevuld is nog onduidelijk, maar de prijsverlaging is duidelijk zichtbaar op de website van OnePlus.

OnePlus-One-2

OnePlus-One

OnePlus One 

De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Verder beschikt de smartphone over een Snapdragon 801 processor met een Adreno 330 GPU. Qua opslag is er 64GB aan opslag te vinden. Meer informatie over de OnePlus 2 smartphone vind je op de volgende pagina.

 

Vorig artikelOnePlus 2: Alles wat je moet weten over de smartphone
Volgend artikelNederlands 4g-netwerk behoort tot wereldtop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in