OnePlus X komt mogelijk op 12 oktober

Naar alle verwachtingen zal OnePlus op 12 oktober de nieuwe OnePlus X op de markt gaan brengen, het gaat hierbij om de nieuwe OnePlus X smartphone. Het bedrijf heeft de pers uitgenodigd voor een evenement op deze datum. 

OnePlus-X

OnePlus werkt al langere tijd aan de nieuwe OnePlus x smartphone, naar verwachting is de smartphone niet een volledige high-end smartphone net zoals de OnePlus One en OnePlus Two. Naar verwachting is het een mid-range smartphone met goede specificaties en uiteraard een goedkoper prijskaartje.

Nu blijkt dat OnePlus  media in India heeft uitgenodigd voor een persconferentie op 12 oktober. Ook heeft OnePlus een uitnodiging verzonden waarbij een X is te zien. Dit is een overduidelijke hint naar de OnePlus X.

De smartphone zal beschikken over een 5-inch scherm met een Full HD resolutie, in vergelijking met de OnePlus en OnePlus 2 is het scherm wel kleiner aangezien beide smartphones een 5,5-inch scherm hebben.

Net als de OnePlus 2 beschikt ook de OnePlus X over een USB Type C adapter en krijgt de accu een flinke capaciteit van 3000mAh. Naar verluidt wordt de smartphone verkocht voor ongeveer 250 dollar.

Vorig artikelOnePlus 2 smartphone 12 oktober zonder invite te bestellen
Volgend artikelAndroid 6.0 toch op de Nexus 4 te installeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in