Synology DSM 6.0 béta beschikbaar

Synology is al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een nieuwe DSM versie, nu heeft Synology de eerste versie van Disk Station Manager 6.0 uitgebracht, het gaat hierbij nog wel om een béta versie. 

DSM6.0

Synology DSM is het software beheer systeem welke op de NAS apparaten aanwezig is. Op alle NAS apparaten van het bedrijf draait het DSM systeem, op dit moment is DSM 5.2 de meest recente versie, maar inmiddels is de eerste béta van DSM 6.0 verschenen. Het gaat hierbij om een béta met buildnummer 7135.

Om versie 6.0 te kunnen installeren zal minimaal versie 5.2 aanwezig moeten zijn. Verder is het uitsluitend geschikt voor de nas-modellen waarvan het typenummer eindigt op 11 of hoger. versie 6.0 bevat een hoop verbeteringen, waaronder in de Cloud, Note, Photo en Video applicatie. Ook is de mogelijkheid voor het herstellen van een backup flink verbeterd. Ook is DSM nu volledig 64bit en zijn er daardoor prestatieverbeteringen waar te nemen. Voor de geavanceerde systemen is er ook een uitgebreide webmailclient en mailserver te vinden en is er een load balancer functionaliteit te vinden.

 

Vorig artikelToekomstige MacBooks krijgen mogelijk TouchID en vingerafdrukscanner
Volgend artikelZo maakt je van een gewone tv een smart-tv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in