Popcorn Time is weer terug met CE op Popcorntime.tk


Popcorn Time is ook wel de ‘Netflix voor piraten genoemd’ de streamingdienst is volledig in een nieuw jasje gestoken, zo hebben wij in een exclusief mailtje vernomen, van een van de ontwikkelaars. 

Popcorn-time-ce

Eind oktober werd de streamingsdienst offline gehaald, vanwege mogelijke rechtszaken. De populairste variant Popcorntime.io was veruit het populairst op de markt, maar vanwege de vele rechtszaken zijn er een aantal ontwikkelaars opgestapt.

In de mail:
In een mail welke wij onder handen hebben gekregen wordt voornamelijk vermeld dat het programma nooit is weggeweest. De nieuwe Popcorn CE variant heeft verschillen en beschikt vooral over een aantal fixes. De nieuwe CE versie is voorzien van de zelfde source code, het enige verschil is dat er een andere API is gebruikt. Ook is er een nieuw team te vinden, het enige verschil is de API, hierdoor kan het aanbod anders zijn. Onder andere wordt er gebruik gemaakt van de YTS database voor de films. In een reactie welke wij van een ontwikkelaar hebben gekregen is het volgende te lezen:

Popcorn Time CE is the official (for now) replacement of the original Popcorn Time that was located on the .io domain. It works nearly the same, but uses different APIs and has some other fixes/changes from this team.

Popcorntime.tk

De nieuwe versie is de Popcorn Time CE variant, de source code van de nieuwe CE variant is gepubliceerd op GitHub.

Popcorn Time; wie kent het niet. Met de dienst is het mogelijk om eenvoudig films en televisieseries te kunnen kijken. Je kan het vergelijken met de illegale variant van Netflix, alleen dan met een groter aanbod.

Dit artikel is voor het laatst geupdate op 6-1-2016 18:20

 

 

Vorig artikelTalon AD7200 Multi-band Wi-Fi: Eerste 802.11ad router van TP-link
Volgend artikelHuawei verkocht in totaal 108 miljoen smartphones in 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in