‘Traditionele koptelefoon niet geschikt voor iPhone 7’

Rond september komt Apple weer met de nieuwe iPhone 7, de geruchten over de nieuwe iPhone blijven toenemen. Volgens een aantal Chinese techwebsites beschikt de iPhone 7 niet over een traditionele koptelefoon aansluiting. 

iPhone-7-lightningIn plaats daarvan zou Apple gebruik maken van de Lightning port, welke op dit moment al bij de meeste producten standaard aanwezig is. Het voordeel van deze nieuwe koptelefoon aansluiting is dat het geluid digitaal is, waardoor de kwaliteit verbeterd zal worden. Als gebruikers zal je hier wel weinig van merken.

Het nadeel is wel dat het niet meer mogelijk is om een traditionele koptelefoon te gebruiken of je iPhone aan te sluiten op een radio via de 3,5mm uitgang. Sinds december verkoopt Apple alwel een koptelefoon met een Lightning aansluiting, wel wordt deze verkocht voor een bedrag van ruim 800 dollar. Volgens andere geruchten zal de iPhone 7 ook volledig waterdicht worden. Wat er van al deze verhalen waar is, weten we pas over een aantal maanden. Wel is het gerucht over de Lightning aansluiting als koptelefoon aansluiting al vaker voorgekomen, mogelijk wordt dit gedaan om de iPhone zo compact mogelijk te houden.

Vorig artikelConsumentenversie vr-bril Oculus Rift wordt verkocht voor 699 euro
Volgend artikelSteelseries komt met nieuwe Rival 700 gamingmuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in