Steelseries komt met nieuwe Rival 700 gamingmuis

Steelseries heeft een nieuwe gamingmuis op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Rival 700 gamingmuis. De muis heeft wel een aantal unieke functionaliteiten, zo is er onder andere aan de linkerkant een OLED-schermpje te vinden welke programmeerbaar is. 

Steelseries-riva

Gamingmuis met OLED-scherm:

Steelseries heeft de Rival 700 gamingmuis voorzien van een klein OLED display, waarop allerlei informatie getoond kan worden. Zo is het mogelijk om statistieken te tonen, waaronder het aantal  kills, of de beschikbare ammo voor in de game. SteelSeries levert hier zijn eigen Engine-software voor mee, met de software is het mogelijk om het scherm te programmeren.

Ook beschikt de muis over een trilfunctie, uiteraard kan je deze functionaliteit ook uitschakelen. De Rival 700 beschikt over een PixArt PMW3360-sensor, dit is een optische sensor welke je kan configureren tussen 100 en 16000 DPI. Ook zijn er zeven fysieke knoppen te vinden op de muis. De muis is volledig modulair uitgevoerd, hierdoor kan bijvoorbeeld de sensor of de kabel vervangen worden.

In de lente van 2016 zal de Rival 700 beschikbaar komen, voor een adviesprijs van €109,99. Er worden twee kabels meegeleverd, één van twee meter en een kabel van 1 meter.

Vorig artikel‘Traditionele koptelefoon niet geschikt voor iPhone 7’
Volgend artikelNvidia ontwikkelt supercomputer voor zelfrijdende auto’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in