Nieuwe details Samsung Galaxy S7 online

De geruchten blijven toenemen over de nieuwe Samsung Galaxy S7 smartphone van Samsung. Volgens de website GSMArena zijn er weer een aantal details opgedoken over de nieuwe smartphone van Samsung. 

galaxys7-header

Exynos Chipset? Of toch de Snapdragon 820

Op de website worden er een tweetal modellen genoemd, het gaat hierbij om de Samsung SM-G930FD en Samsung SM-G935FD. Volgens de GSMArena kunnen er een  aantal conclusies getrokken worden op basis van de naam. Aangezien de Galaxy S6 beschikt over een 930 nummer is het vrijwel zeker dat het gaat om de Galaxy S7 smartphone van Samsung.

Op basis van het F nummer is het te verwachten dat er een Exynos chipset gebruikt zal worden. A wijst op een Snapdragon processor, het ziet er hierdoor naar uit dat Samsung de Galaxy S7 zal gaan uitrusten met een nieuwe Exynos processor. Ook is het te verwachten dat de Galaxy S7 in een dual sim variant op de markt zal komen. Voor de processor zal er gebruik gemaakt worden van een Exynos 8890-chipset, ook een Snapdragon 820 zal gebruikt worden voor bepaalde landen.

E-sim

E-sim is opnieuw veel besproken, het gaat hierbij eventueel om een geïntegreerd simkaartje, het lijkt erop dat de Galaxy S7 mogelijk zal beschikken over deze functionaliteit.

Nieuwe camera

Samsung heeft vorig jaar een nieuwe sensor gepresenteerd om foto’s mee te schieten. Het gaat hierbij om een nieuwe BRITCELL sensor, de foto’s moeten door de sensor beter worden in slechte lichtomstandigheden. Samsung zal e Galaxy S7 voorzien van een 12 megapixel sensor.

Vorig artikelNetflix gaat ‘illegaal’ kijken via VPN hard aanpakken
Volgend artikelHuawei P9 wordt groter en krijgt fysieke homeknop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in