Huawei P9 wordt groter en krijgt fysieke homeknop

De nieuwe Huawei P9 krijgt een volledig niet ontwerp en zal mogelijk worden voorzien van een fysieke homeknop op de smartphone. Volgens een uitgelekte schets van Huawei is er een dun design te vinden met ronde hoeken. Ook is er een fysieke knop aanwezig welke moeten dienen als een homeknop met waarschijnlijk een afdrukscanner. 

De afgelopen jaren heeft Huawei vast gehouden aan het zelfde design. Al langere tijd levert de fabrikant smartphones met een dun design en rechte hoeken. Door een schets welke vandaag verscheen lijkt het erop dat Huawei mogelijk van het design zal afstappen, zo komt er onder andere een fysieke homeknop, hierdoor worden de bezels rondom het scherm wel groter. De smartphone zal hierdoor iets groter worden.

huaweip9design

Volgens bronnen zal de Huawei P9 het eerste model worden welke de beschikking heeft over een vingerafdrukscanner aan de voorzijde van de smartphone. De p9 van Huawei wordt in 2016 verwacht. Qua specificaties wordt er gesproken over een Kirin 950 soc in combinatie met 4GB aan RAM, ook zal er een 5,2-inch scherm aanwezig zijn met een resolutie van 1920×1080 pixels.

Vorig artikelNieuwe details Samsung Galaxy S7 online
Volgend artikelMedion MD99482 10,1-inch tablet te koop bij de Aldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in