HOMTOM HT7 en DOOGEE X6: Veel smartphone voor weinig

De smartphones van DOOGEE en HomTom zijn intressant, beide smartphones beschikken over een aantal unieke functionaliteiten, vooral de prijs is intressant bij de smartphones. 

HomTom HT7

De HomTom HT7 is een smartphone welke beschikt over Android 5.1 en een 5,5-inch scherm. Intern is er een Quad Core processor te vinden van MediaTek, het gaat hierbij om de nieuwe MTK6580 chipset. Ook beschikt de smartphone over 1GB aan RAM en 8GB interne ROM.

Homtom-HT7-2

De HomTom HT7 is een smartphone welke beschikt over een stevig en elegant design en is verkrijgbaar in het zwart en wit. HomTom heeft de smartphone uitgerust met een 5,5-inch HD display, goed voor een resolutie van 1280×720 pixels.

Intern is er een 8 megapixel camera aan de achterzijde te vinden , terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel camera aanwezig is. Een groot pluspunt van de smartphone is de accucapaciteit, er is een accu te vinden van 3000mAh, goed voor een verbruik van 3 dagen. Het meest interessante van de smartphone is de adviesprijs, zo betaal je voor de HomTom HT7 59,99 dollar, met de kortingscode HT7Black is het mogelijk om de smartphone te bestellen voor een bedrag van $57.99 bij de website van Gearbest.

DOOGEE X6

Ook de DOOGEE beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, zo beschikt de smartphone onder andere over een MediaTek MTK6580 Quad Core chipset met vier cores van 1.3Ghz en 1GB aan RAM.

doogee-x6-pro-1

Aan de achterzijde is er een 8 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel camera is te vinden.

Qua opslag zit het wel goed, standaard is er 8GB aan ROM opslag, via een microSD kaart kan je het uitbreiden tot 32GB maximaal.

DOOGEE heeft de smartphone uitgerust met een 5,5-inch display, de resolutie is 1280×720 pixels. Net zoals de HomTom HT7 beschikt de X6 over een flinke accucapaciteit er wordt gebruik gemaakt van een 3000mAh interne accu, goed voor een accuduur van ongeveer 3 dagen. Ook connectiviteit zoals GPS, Bluetooth 4.0, Dual Sim en 3G zijn te vinden op de smartphone.

Vooral de prijs is aantrekkelijk van de X6, voor een bedrag van 68,99 dollar is het mogelijk om de smartphone te bestellen bij Gearbest.

Vorig artikelWindows 10-update past instellingen ongevraagd aan
Volgend artikelBuurtcontact-app Nextdoor beschikbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in