Render-afbeeldingen Huawei P9 online

Het is inmiddels al bekend dat Huawei met de nieuwe P9 smartphone op de markt zal komen, wanneer de smartphone uitgebracht zal worden is nog onbekend. Maar het zou niet heel lang meer op zich moeten laten wachten omdat de meeste fabrikanten de high-end smartphones al hebben vrijgegeven voor 2016. 


Huawei P9-2

Huawei kan niet achter blijven met een nieuw high-end model. Inmiddels zijn er op het internet render-afbeeldingen verschenen waarop de nieuwe Huawei P9 is te zien. Naar verluidt komen er drie verschillende varianten waaronder de reguliere modellen en de grotere Huawei P9 Max smartphone.

Huawei P9-3

Volgens de meest recente geruchten zal Huawei de smartphone uitrusten met een 5,2-inch IPS paneel. Het scherm beschikt over een resolutie van 1920×1080 pixels. Afhankelijk van de variant zal er een Kirin 950 of Kirin 955 aanwezig zijn in combinatie met 3GB of 4GB aan RAM. Verder zal de smartphone beschikken over 64GB interne opslagcapaciteit wat je eventueel verder zou kunnen uitbreiden via een microSD kaart.

De P9 Max wordt de grotere variant welke de beschikking zal krijgen over een 6-inch IPS paneel met een resolutie van 2560×1440 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een Kirin 955 SoC in combinatie met 4GB aan RAM. Wanneer de smartphones op de markt zullen verschijnen is vooralsnog onbekend. Geruchten vermelden een release op 9 maart.

Vorig artikeliPhone 7 beschikt mogelijk over snelle Intel modem chips
Volgend artikelGratis alternatieven voor Photoshop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in