Samsung Galaxy S7 koopinformatie

De Samsung Galaxy S7 is onlangs verschenen en is op dit moment veruit een van de toppers op de markt. Wanneer er interesse is om de Galaxy S7 te bestellen is het aangeraden om van de koopinformatie gebruik te maken en de smartphone te vergelijken tussen de verschillende aanbieders opzoek naar de beste deal. 

Samsung Galaxy S7 Koopinformatie

De Samsung Galaxy S7 is in verschillende varianten beschikbaar, zo is er onder andere een Galaxy S7 in verschillende kleuren en een Edge variant welke de beschikking heeft over een groter scherm, maar wat is de beste keus bij de aanschaf? galaxy-s7-edge

Samsung heeft de smartphone voorzien van een aantal indrukwekkende specificaties, zo heeft de S7 een scherm van 5,1-inch met een QHD resolutie, terwijl de Galaxy S7 Edge het moet doen met een scherm van 5,5-inch. Beide toestellen beschikken over een super-amoled paneel.

Het grootste voordeel van de Edge is het doorlopende scherm en de grotere accu, de Galaxy S7 Edge heeft een accu met een capaciteit van 3600mAh. De S7 moet het doen met een capaciteit van 3000mAh.

Adviesprijs Galaxy S7?

Wat is de beste keus voor de aanschaf van de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge, het is uiteraard mogelijk om de smartphone los te bestellen en daarom een goedkoop sim only abonnement te nemen. In de praktijk is dit goedkoper, het nadeel is wel dat de smartphone in één keer betaald moet worden. Sim only vergelijken? Bekijk de sim only vergelijker. Een goede tip voor een interessante deal is om je vooraf goed te informeren over de mogelijkheden en de vergelijking tussen sim-only en met een abonnement.

De Samsung Galaxy S7 heeft een adviesprijs van € 699 en wordt officieel verkocht vanaf 11 maart 2016. De duurdere Edge variant heeft een adviesprijs van € 799. De goedkoopste prijs met een abonnement is eenvoudig te berekenen via onze smartphone prijsvergelijker.

Rekenvoorbeeld:

Uit onze vergelijker is in één opslag te zien wat de goedkoopste aanbieding is. Als voorbeeld hebben wij 100 minuten/ 100 sms’jes en 1000MB 4G data genomen, bij Tele2 is de abonnementsprijs 33 euro per maand. Na twee jaar kom je uit op een bedrag van €854,00, gemiddeld is dit per maand €35,58 inclusief aansluitkosten. Bekijk de aanbieding in de prijsvergelijker.

 

Vorig artikel10 Gigabit netwerk komt naar gemeente De Wolden
Volgend artikelNederland enorm op ‘wereldkaart’ voor internet domeinen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in