Samsung onthult nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge

Samsung heeft tijdens het Samsung Unpacked evenement in Barcalona eindelijk de lang verwachte Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge aangekondigd. De afgelopen weken zijn de meeste details over de smartphone al uitgelekt, hieronder de details van de nieuwe smartphones. 

Samsung-Galaxy-S7-1-1

Tijdens de release is er een releasedatum vrijgegeven van 11 maart en een adviesprijs van 699 euro. De smartphone komt beschikbaar in de kleuren zwart, goud en wit.

Galaxy S7 Edge

Net zoals vorig jaar is er ook een nieuwe Galaxy S7 Edge variant uitgekomen. Dit jaar is de Galaxy S7 Edge ten opzichten van de Galaxy S7 voorzien van een groter scherm, het gaat hierbij om een 5,5-inch exemplaar. Ook de accucapaciteit is met 3600mAh fors groter. Voor het gebogen ronde scherm, grotere accu en de extra functionaliteiten betaal je 100 euro meer. De Galaxy S7 Edge zal vanaf 11 maart verkocht worden.

Behuizing

De behuizing heeft een flinke upgrade meekrijgen. al zou je dat op het eerste gezicht misschien niet zeggen. De buitenkant is nog altijd van glas en metaal, maar nu met een gebolde achterzijde. Qua design is er weinig veranderd, wel is het toestel waterdicht door de IP68 certificering. Ook de ruimte voor de microSD geheugenkaart is weer terug. Nu kunnen gebruikers hun opslagruimte weer uitbreiden met microSD-geheugenkaarten van maximaal 200GB.

Galaxy-S7-grey

Camera

Ook de camera is in vergelijking met zijn voorganger voorzien van een flinke upgrade, het gaat hierbij om een Dual Pixel camera met 12 megapixel. Met de Dual Pixel camera kan je nog sneller en nauwkeuriger foto’s maken.

Release

Vanaf 11 maart zal de smartphone in Nederland verkocht worden. De smartphone wordt verkocht voor een bedrag van 699 euro, hiervoor krijg je het 32GB exemplaar. De Galaxy S7 Edge krijgt een adviesprijs van 799 euro. Tijdens de pre-order krijg je ook een gratis virtual reality accessoire meegeleverd.

 

Vorig artikelLG G5 krijgt beschikking over verwisselbare accu
Volgend artikelHTC introduceert nieuwe Desire toestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in