Uitrol Android 6.0 voor Galaxy S5 gestart

De uitrol van de Android 6.0 update voor de Galaxy S5 is gestart in Zuid-Korea, hierdoor is het te verwachten dat de update binnen enkele weken ook naar Nederland zal komen voor de Galaxy S5 exemplaren. 

Android 6.0

De Galaxy S5 is een smartphone welke in 2014 op de markt gebracht, het is te verwachten dat Android 6.0 de laatste grote update is voor de Galaxy S5 smartphone. Wanneer de update Europa zal bereiken is nog onduidelijk, maar in Zuid-Korea is Samsung gestart met de uitrol.

Android Marshmallow

De update rolt uit in batches om zo de overbelasting van de server tegen te gaan. Android 6.0 Marshmallow brengt vele nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden met zich mee ten opzichten van de huidige Android 5.1.1 Lollipop versie. Zo zijn er verbeteringen toegepast aan de accuduur en is onder andere een uitgebreide permissie beheer aanwezig. Voor de Galaxy S5 zijn er ook enkele performanceverbeteringen en bugfixes toegepast. Het zal naar verwachting niet al te lang meer duren voordat de update ook in Nederland voor de Galaxy S5 beschikbaar zal komen.

Vorig artikelPebble ontslaat kwart van personeel
Volgend artikelProblemen bij oudere iPads vanwege iOS 9.3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in