Problemen bij oudere iPads vanwege iOS 9.3

De nieuwe iOS 9.3 update brengt veel nieuwe functionaliteiten met zich mee, ook zijn er zeker een aantal nadelen. De nieuwste versie van het iOS systeem levert nogal wat problemen op. Gebruikers van oudere iPads die de iOS 9.3 update willen installeren klagen over onbruikbare apparaten.

ios9-met-iphone

Veel gebruikers klagen over een gebrickt apparaat, hierdoor is het apparaat geheel onbruikbaar. Hoeveel mensen door deze bug in de iOS 9.3 update gedupeerd zijn, is onduidelijk. Vooralsnog gaat het voornamelijk alleen om de tweede generatie iPad.

De problemen ontstaan alleen wanneer de iPad via de draadloze methode worden geupdate. Wanneer de tablet aan de PC of Mac wordt aangesloten doen de problemen zich niet voor.

Overige problemen met iOS 9.3

Apple heeft nog geen reactie vrijgegeven over de problemen met de update, hoewel het niet de eerste keer is lijkt het erop dat Apple deze problemen vrij snel kan patchen. Veel gebruikers klagen ook over de batterijduur, bij de nieuwe iOS 9.3 zou de accu het minder lang vol houden in vergelijking met de voorgaande iOS versie.

Vorig artikelUitrol Android 6.0 voor Galaxy S5 gestart
Volgend artikelApple gestopt met verkoop iPhone 5S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in