Apple kampt met voorraad problemen iPhone SE

Apple kampt sinds de iPhone SE lancering met voorraadproblemen van de iPhone SE. Volgens Apple worden de voorraad problemen spoedig opgelost. Apple heeft de interesse in de goedkopere smartphone verkeerd ingeschat, volgens geruchten worden de voorraadproblemen op kort termijn opgelost. 

iphone-se-3d-touch

Volgens de website DigiTimes heeft Apple oorspronkelijk ongeveer 4 miljoen exemplaren besteld bij de leveranciers. Vanwege de vele tekorten zou dit aantal nu vergroot zijn naar meer dan 5 miljoen exemplaren.

De iPhone SE doet het beter dan verwacht, de verkoop van de iPhone 6S en iPhone 6S blijven tegenvallen. De tegenvallende cijfers van de nieuwe iPhone 6S komt vooral door de beperkte vernieuwing van de smartphone.

Op dit moment gaat het niet al te best met de iPhone verkoop, zo heeft Apple voor het eerst sinds de komst van de iPhone minder iPhones verkocht ten opzichten van vorig jaar. Naar verwachting zal de daling dit jaar verder doorzetten. Veel consumenten wachten op de komst van de nieuwe iPhone 7, er gaan ook geruchten dat Apple de iPhone 7S zal overslaan en direct na de iPhone 7 een iPhone 8 op de markt zal brengen.

Naar verwachting zal op zeer kort termijn de iPhone SE weer goed op voorraad zijn, de nieuwe iPhone van Apple beschikt over een kleiner scherm maar wel met de laatste hardware technieken. Bekijk de verschillen tussen de iPhone 6S en iPhone SE.

Vorig artikelZilveren Samsung Galaxy S7 te koop in Nederland
Volgend artikel‘iPhone 7 beschikt over vernieuwde technieken en Smart Connector’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in