‘iPhone 7 beschikt over vernieuwde technieken en Smart Connector’

De iPhone 7 kunnen we in de herfst van dit jaar verwachten. De geruchten over de nieuwe iPhone gaan momenteel op volle toeren. Apple heeft zoals gewoonlijk geen informatie vrijgegeven over de nieuwe iPhone. Wel is bekend dat dit jaar de iPhone 7 en iPhone 7 Plus op de markt zullen komen. 

iPhone-7-image

Er is al veel over het toestel geschreven. Zo zal de smartphone naar verwachting niet meer beschikken over een koptelefoonaansluiting, en wordt de telefoon dunner.

Vorige week verscheen er een nieuwe afbeelding op internet maar daarop volgens de bron de nieuwe iPhone 7. De afbeelding is volgens een bron afkomstig van Catcher Technology, een partner van Apple welke vooral in het productieproces actief is.

Smart Connector

Een unieke en interessante functionaliteiten is de drie puntjes welke op de achterzijde van de smartphone is te vinden. Deze aansluiting is de Smart Connector. Op dit moment wordt de Smart Connector gebruikt bij de iPad Pro, hiermee is het eenvoudig om accessoires te koppelen.

Geen koptelefoon

Apple zal de iPhone 7 niet meer voorzien van een koptelefoonaansluiting. Er wordt gewerkt aan bluetooth EarPods welke je kan koppelen via de Lightning-poort.

Bekijk onze verwachtingen van de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus smartphone.

 

VIAMacotakara (JP)
Vorig artikelApple kampt met voorraad problemen iPhone SE
Volgend artikelGoogle Doodle: Sigmund Freud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in