‘Is dit het design van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus’

over het design van de nieuwe iPhone 7 gaan vele geruchten, krijgt de iPhone 7 nu wel een nieuw design, of zijn er een aantal kleine wijzigingen van toepassing. Vandaag verscheen er een dummy versie van de iPhone 7 waarop mogelijk het design van de iPhone 7 te zien is. 

iphone-7-dummy

iPhone 7 zonder antennestrepen

De foto van de dummy laat enkele vernieuwingen zien, zo zijn de antennestrepen nagenoeg afwezig op de achterzijde, en is er alleen rondom de rand een antennestreep aanwezig. Aan de achterzijde is ook de nieuwe Smart Connector aansluiting te vinden, vergelijkbaar uit eerdere schematische tekeningen.

Verder blijkt uit de dummy dat de camera van het toestel niet meer uitsteekt en dat de 3,5mm aansluiting nog aanwezig is. Het blijven geruchten, of de iPhone 7 wel een compleet nieuw design zal krijgen is vooralsnog onduidelijk. De bovenstaande iPhone 7 zou bijvoorbeeld één van de vele preproductie-modellen kunnen zijn aangezien Apple altijd meer exemplaren maakt. Qua specificaties krijgt de iPhone 7 naar verwachting een flinke upgrade, ook komt iOS 10 standaard op de iPhone 7. Bekijk onze verwachtingen van de iPhone 7.

Vorig artikelOpnieuw klantverlies voor Ziggo
Volgend artikelEurovisie Songfestival app: Alle informatie in één app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in