Huawei P9 Lite: Scherpe prijs en goede specs

De Huawei P9 Lite is sinds vorige week te koop in Nederland. De nieuwe Android smartphone van Huawei beschikt over een aantal interessante specificaties. Vooral de prijs van de smartphone is interessant, zo wordt de smartphone verkocht voor een adviesprijs van 299 euro. 

huawei p9 lite up

Huawei P9 Lite: Veel voor weinig

De P9 Lite is een interessante smartphone van Huawei, zo heeft de smartphone de beschikking over moderne technieken en is er een recente Android versie aanwezig. Ook de adviesprijs is netjes gezien de specificaties en de mogelijkheden van de smartphone.

Huawei heeft de P9 Lite voorzien van een 5,2-inch Full HD scherm met een HiSilicon Kirin 650 chipset. Deze chipset wordt ontwikkeld door Huawei zelf. De processor werkt op een maximale snelheid van 1,8Ghz in combinatie met 3GB aan RAM.

Intern is er 16GB aan opslag aanwezig wat je kan uitbreiden via een geheugenkaartje. Opvallend is de ondersteuning voor twee simkaarten. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 12 megapixel camera te vinden, aan de voorzijde is er een 8 megapixel exemplaar aamwezig. Zeker gezien de specificaties een prima smartphone voor het geld. Wel is het jammer dat Huawei de smartphone niet heeft uitgerust met de dubbele Leica-camera, zoals bij de Huawei P9 smartphone. De smartphone kopen in Nederland? Bekijk de toestel pagina.

Vorig artikelMogelijke renders van iPhone 7 opgedoken
Volgend artikelOpnieuw drone in de lucht bij Schiphol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in