Krijgt de iPhone 7 minimaal 32GB opslagruimte?

Het lijkt erop dat Apple eindelijk een einde zal gaan maken aan de beperkte opslagcapaciteit van 16GB bij de iPhone 7 Plus. Met de iPhone 7 zal Apple naar verwachting wel een 16GB exemplaar op de markt brengen. 

iPhone_6_PLUS_preview_MG_1875-1500x1000

Het instapmodel van 16GB zal alleen bij de iPhone 7 gaan verdwijnen. Op de Chinese website Weibo zijn er deze week een aantal geruchten verschenen over de nieuwe iPhone. Volgens de speculaties beschikt de Plus variant over 3GB aan werkgeheugen terwijl de iPhone 7 zou beschikken over 2GB aan werkgeheugen.

Opslagcapaciteit

Een ander groot verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus is de hoeveelheid opslagcapaciteit. De iPhone 7 zou nog steeds met 16GB, 64GB of 128GB op de markt komen. De iPhone 7 Plus krijgt 32GB, 128GB en een 256GB exemplaar. Ook is het inmiddels zo goed als zeker dat Apple alleen de Plus variant zal voorzien van een nieuwe dubbele camera. Vooralsnog zijn het nog geruchten, al worden de geruchten steeds sterker en komen vanuit meerdere bronnen naar buiten.

De iPhone 7 zal waarschijnlijk gaan draaien op iOS 10. Over de nieuwe iOS versie krijgen we tijdens het aankomende WWDC meer te zien. Over enkele weken zal Apple waarschijnlijk ook starten met de bèta voor de huidige iPhones en iPads.

Vorig artikelSamsung overweegt buigbare smartphones in 2017
Volgend artikel‘Surface Pro 5 komt in september’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in