Modulaire Moto Z: Topsmartphone met modulaire functionaliteiten

Motorola heeft vandaag een aantal nieuwe producten op de markt gebracht, waaronder de nieuwe modulaire Moto Z smartphone. In de serie worden de Moto Z en Moto Z Force verkocht

Moto Z

Moto Z smartphone officieel

Motorola heeft tijdens Tech World 2016 de nieuwe Moto Z aangekondigd, het gaat hierbij om een nieuwe Moto Z smartphone welke de huidige Moto X lijn moet gaan vervangen. In de nieuwe Moto Z serie heeft Motorola twee nieuwe smartphones welke beschikken over modulaire mogelijkheden.

De Moto Z heeft een AMOLED-display met een diagonaal 5,5 inch. Het topmodel beschikt over een resolutie van 2560×1440 pixels en de Snapdragon 820-chipset. Qua RAM is er 4GB aanwezig en het interne geheugen is maximaal 32GB wat je eenvoudig kan uitbreiden via een microSD kaartje.

De Moto Z Force beschikt over een accucapaciteit met een vermogen van 3500mAh, terwijl de Moto Z beschikt over een accu van 2600mAh.

Modulaire functionaliteitenMoto-Z-Force

De meest indrukwekkende functionaliteit van de smartphone zijn de modulaire mogelijkheden. Aan de achterzijde van de smartphone is er een aansluiting om daaraan modules vast te kunnen klikken. Er zijn gelijktijdig met de smartphone een zestal mods uitgebracht, waaronder een pico-projector en Power Module. Ook is er de Stereo MotoMod, waardoor je geluid kunt beluisteren via twee speakers.

Beschikbaarheid

Voor de Moto Z  en Moto Z Force moeten we helaas nog even wachten. Vanaf september zal de smartphone verkocht worden.

Vorig artikelLarry Page werkt aan vliegende auto met Zee.Aero
Volgend artikelGroningen krijgt Nederlandse primeur voor 5G-test

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in