Moto Z smartphone beschikt over modulaire beamer

De Moto Z is de nieuwe smartphone van Motorola welke beschikt over vele nieuwe functionaliteiten en technieken. Een van deze nieuwe technieken zijn de functionaliteiten welke de smartphone modulair kunnen maken. Een van de indrukwekkende modules is de module waarmee je eenvoudig een kleine beamer kan koppelen aan de smartphone

moto-z-mods-684x537

Smartphones waarbij je eenvoudig onderdelen kan wisselen, het wordt de nieuwe trend op de smartphonemarkt. De Moto Z is slechts 15,9 mm dik en de extra onderdelen klik je op de achterkant. Hierdoor krijg je een flinke hoeveelheid extra functionaliteiten. Een van de meest opvallende opties is de beamer uitbreiding. Met deze mode is het mogelijk om het scherm van je smartphone te projecteren op de muur.

Specificaties Moto Z

De Moto Z heeft een AMOLED-display met een diagonaal 5,5 inch. Het topmodel beschikt over een resolutie van 2560×1440 pixels en de Snapdragon 820-chipset. Qua RAM is er 4GB aanwezig en het interne geheugen is maximaal 32GB wat je eenvoudig kan uitbreiden via een microSD kaartje.

De Moto Z Force beschikt over een accucapaciteit met een vermogen van 3500mAh, terwijl de Moto Z beschikt over een accu van 2600mAh.

Wel moeten we helaas nog even wachten op de nieuwe smartphone van Motorola. Vanaf september zal de smartphone verkocht worden. Een adviesprijs is vooralsnog onbekend, maar we verwachten rond de 500 a 600 euro.

Vorig artikeliPhone 7: Spacegrijs wordt vervangen voor Deep Blue
Volgend artikelIntel gaat modem-chips leveren voor nieuwe iPhone 7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in