iPhone 7: 256GB exemplaar en duurdere Pro variant

De geruchten over de nieuwe iPhone 7 blijven toenemen. Op Weibo is er een nieuwe prijslijst verschenen van de iPhone 7. Op de prijslijst staan een aantal interessante details, waaronder een 256GB exemplaar en een duurdere iPhone Pro variant. 

iPhone 7 prijslijst

Volgens de prijslijst moet het 256GB exemplaar het huidige 128GB model vervangen. De prijs is vrijwel hetzelfde. Opvallend is dat in de lijst ook een aantal iPhone Pro modellen zichtbaar zijn. Al langere tijd gaan er geruchten over een nieuwe serie iPhones welke beschikt over een aantal extra functionaliteiten. Zo kan het goed zijn dat de iPhone 7 Pro zal beschikken over bijvoorbeeld extra RAM of een dubbele camera.

iphone-7-prijstabel

Duurdere iPhone 7 Pro

Wanneer we de prijslijst omrekenen naar de Amerikaanse dollar, zal de iPhone 7 verkocht worden tussen de 820 en 1350 dollar. Terwijl de iPhone 7 Pro vanaf ongeveer 1085 dollar verkocht zal worden. De prijs van de iPhone 7 Plus zal wel vergelijkbaar zijn met de huidige iPhone 6S Plus. Volgens de informatie van Weibo zal de iPhone 7 verschijnen met 32GB, 64GB of 256GB opslaggeheugen.

 

Vorig artikelDropbox introduceert slimme scanfunctie voor iOS app
Volgend artikelSony Xperia XA vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in