Asus ZenFone 3 eerste smartphone met Snapdragon 821

Asus is de eerste fabrikant welke een telefoon heeft uitgebracht welke beschikt over een nieuwe Snapdragon 821-processor. De ZenFone 3 beschikt verder over high-end hardware en komt mogelijk ook naar Nederland. 

asus-zenfone-3-deluxe-840x473De Snapdragon 821 chip is de opvolger van de Snapdragon 820 welke in het voorjaar verscheen. De 821 zal een high-end processor worden welke dit jaar gebruikt zal worden in de high-end smartphones.

De Snapdragon 821 werkt op een snelheid van 2,4Ghz. Volgens Qualcomm goed voor een prestatieverbetering van ruim 10 procent. Verder is de chip beter voor de accu. De Snapdragon 821 zal worden gebruikt in slechts één van de drie modellen van de Zenfone 3 Deluxe. Het gaat hierbij om het meest high-end model welke de beschikking heeft over een 5,7-inch HD scherm met 256GB aan interne opslag en 6GB aan RAM.

Asus Zenfone 3 ook naar Nederland?

Asus heeft met de ZenFone een behoorlijk krachtige smartphone op de markt gebracht. Het zou hiermee wel eens de krachtigste smartphone van het najaar kunnen worden. De telefoon wordt als eerste gelanceerd in Hong Kong en Taiwan. Of de smartphone ook naar Nederland komt is nog maar de vraag.

Vorig artikelPokémon Go-update voor iOS app beschikbaar
Volgend artikelWindows-as-a-Surface is een feit voor zakelijke markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in