Pokémon Go-update voor iOS app beschikbaar

De ontwikkelaars van de Pokémon Go app hebben een nieuwe update uitgebracht voor iOS. De update zorgt ervoor dat de game minder rechten nodig heeft tot de Google accounts. Pokemon_GoWanneer gebruikers nu inloggen geven de gebruikers alleen nog maar hun e-mailadres en identiteit vrij. Verdere informatie wordt niet meer gevraagd. Voor de update was er nog ‘volledige toegang’ nodig tot het Googlea ccount. Hierdoor kon de game alles binnen het account lezen, zoals e-mails, agenda-items. Om deze toegang wordt nu niet meer gevraagd.

Naast de privacy-problemen heeft de update ook een aantal crashproblemen opgelost. Ook is het inloggen stabieler gemaakt.

Pokémon Go, wat is het?

Pokémon Go is de hype van dit moment. In het spel wordt er gebruik gemaakt van augmented reality. Er komt en kaart van je omgeving tevoorschijn, regelmatig verschijnen er Pokémon. Vervolgens is het mogelijk om de Pokémon’s te vangen met een Pokéball.

De game speel je niet in de woonkamer, je moet hiervoor echt aan de wandel om zo alle Pokémon’s te verzamelen.

Wanneer in Nederland

De Pokémon Go app is vooralsnog niet in Nederland beschikbaar. Via een omweg is het wel eenvoudig om de app te installeren. Voor het Android platform is het eenvoudig om een APK te installeren.

Vorig artikelApple moet nieuwe iPhone aanbieden na defect tijdens garantieperiode
Volgend artikelAsus ZenFone 3 eerste smartphone met Snapdragon 821

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in