Samsung Galaxy Note 7 vanaf 16 augustus te koop in Nederland

De geruchten over de nieuwe Samsung Note 7 blijven toenemen, vanuit interne bronnen binnen Samsung hebben wij vernomen dat de smartphone op 16 augustus definitief verkocht zal worden in Nederland. de pre-order start op 2 augustus. 

Aanstaande 2 augustus zal Samsung tijdens het Unpacked event de nieuwe smartphone presenteren. De Galaxy Note 7 is al redelijk vaak opgedoken in het geruchten circuit. Inmiddels is vrijwel alles al bekend van de nieuwe smartphone. Ook zijn er al een aantal officiële afbeeldingen opgedoken van de smartphone.

Dinsdag zal Samsung om 17:00 Nederlandse tijd de smartphone presenteren tijdens een evenement. De smartphone zal vooral op gebied van design veel weg hebben van de Galaxy S7. Intern wordt er wel behoorlijk veel aangepast.

Samsung-Galaxy-Note-7De smartphone zal volgens de geruchten beschikken over een ingebouwde irisscanner, hiermee kan je eenvoudig en snel de smartphone ontgrendelen. Samsung zal de Note 6 overslaan om zo gelijk te komen wat betreft naamgeving met de huidige topmodellen.

Specificaties

Samsung zal de smartphone uitrusten met een 5,7-inch display met een QHD display. Onder de motorkap is er een Exynos chipset te vinden. Qua opslag beschikt de smartphone over 64GB aan opslag wat je kan uitbreiden via een microSD kaartje. Aan de achterzijde van de smartphone zal er een 12 megapixel-camera aanwezig zijn. Naar verwachting zal de smartphone beschikbaar komen voor een bedrag van ongeveer 849 euro.

 

VIASamsung
Vorig artikelFoto’s tonen mogelijke iPhone 7 koptelefoon-adapter
Volgend artikelNexus 5 krijgt geen update naar Android 7.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in