Vastlopende systemen na Windows 10 Anniversary update

Een aantal Windows 10 gebruikers ondervinden problemen na de installatie van de nieuwe Windows 10 Anniversary update. Na het installeren van de update loopt het systeem volledig vast. Microsoft is een onderzoek gestart na de problemen. 

windows-10-build

Problemen na Windows 10 Anniversary update

Microsoft heeft inmiddels laten weten dat een klein aantal gebruikers problemen heeft met het vastlopen van het OS. Het lijkt erop dat de problemen alleen voorkomen als het OS staat geinstalleerd op een SSD, terwijl de apps en andere data op een andere schijf geinstalleerd staan.

Wanneer de gebruikers inloggen onder de veilige modus instaan er geen problemen. Om het probleem tijdelijk te verhelpen is het aangeraden om de data en applicaties te verplaatsen naar de schijf waar ook het OS op geinstalleerd staat.

Vorig artikelOnePlus 3 kampt met 4G problemen na update
Volgend artikel‘Huawei Mate 9 opgedoken in benchmark test’

2 REACTIES

  1. Wat een flutoplossing, ‘even’ alle applicaties verplaatsen naar de SSD…. Er is een reden dat die applicaties op die andere disk staan, want de SSD staat vol… Had er vanacht blijkbaar ook last van, want toen ik vanmorgen bij mn computer kwam stond de tijd nog op 2:20, en alles hing en kreeg toen een ‘bluescreen’..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in