TomTom VIO: Eenvoudig navigatiesysteem voor scooter- en motorrijders

TomTom heeft een nieuw navigatiesysteem op de markt gebracht welke speciaal is gericht voor scooter- en motorrijders. De TomTom VIO is volledig rond, heeft ook een rond beeldscherm en werkt alleen in combinatie met een smartphone. tomtomvio

TomTom VIO: Eenvoudig navigeren op de scooter

Op de IFA heeft TomTom het nieuwe product gepresenteerd voor de scooter en motorrijders. Qua vormgeving doet het apparaat denken aan de ronde snelheidsmeter. De TomTom VIO is een connected device welke feitelijk alleen bestaat uit een scherm ene en accu. Om de VIO te kunnen gebruiken moeten de gebruikers een speciale TomTom app downloaden op hun smartphone. Deze staat permanent via bluetooth in verbinding met de TomTom VIO.

TomTom_internetDe informatie zoals de kaarten en routers worden via de smartphone naar de TomTom VIO gestreamd. De gebruikers kan via de smartphone eenvoudig routes plannen naar de TomTom VIO. TomTom heeft een behoorlijke accu toegepast waardoor de gebruikers makkelijker tot vijf uur achter elkaar onafgebroken kan navigeren. Veel scooters en motoren beschikken niet over een oplaadfunctionaliteit.

TomTom heeft op de IFA bekend gemaakt dat de TomTom VIO per direct beschikbaar is voor een adviesprijs van 169 euro.

Vorig artikel‘iPhone 7 Plus krijgt standaard draadloze AirPods’
Volgend artikelGoogle komt op 4 oktober met Pixel en Pixel XL smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in