GoPro onthult opvouwbare Karma drone

GoPro heeft vandaag de langverwachte Karma drone uitgebracht. De drone beschikt over een een gimbal aan de voorzijde, welke is los te koppelen. Vanaf 23 oktober is de drone te koop in de VS. Ook heeft het bedrijf een aantal nieuwe GoPro’s uitgebracht. 

De Karma is een quadcopter met een eenvoudige bediening en een opvouwbaar design. De Karma kost los 799 dollar, in combinatie met een Hero 5 Session wordt de drone verkocht voor 999 dollar. Ook is er een mogelijkheid om de Karma te bestellen in combinatie met de Hero 5 voor een bedrag van 1099 euro.

gopro-karmaOp de Karma-drone is het ook mogelijk om de oudere Hero 4-camera’s te monteren van GoPro. Aan de voorkant van de drone zit een stabilisator aanwezig welke moet zorgen voor stabiele en soepele beelden. De drone zelf meet 303x411x117mm en voor transport is dat te verkleinen tot het compacte formaat van 365,2×224,3×89,9mm.

Nieuwe GoPro

GoPro heeft ook een aantal nieuwe camera’s op de markt gebracht, waaronder de Hero 5 Black en Hero 5 Session. De nieuwe Hero Black is tot tien meter waterdicht en maakt 12 megapixelfoto’s. Video’s opnemen kan in 4K. De GoPro Black beschikt over een 2-inch groot touchscreen. De camera beschikt verder over beeldstabilisatie en stembediening. De camera wordt vanaf 2 oktober verkocht voor 429,99 euro.

De GoPro 5 Session is de nieuwe kleine compacte actioncam. Deze camera is tot 10 meter waterdicht en te bedienen via één knop of stembediening. De camera heeft een 10 megapixelcamera en heeft de beschikking over WiFi en Bluetooth. Vanaf 2 oktober wordt de GoPro 5 Session verkocht voor een bedrag van 329,99 euro.

Vorig artikelCanon introduceert EOS M5 systeemcamera
Volgend artikelXiaomi verstuurt uitnodigingen voor Xiaomi Mi 5S smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in