Canon introduceert EOS M5 systeemcamera

Canon heeft de nieuwe EOS M5 systeemcamera uitgebracht, een systeemcamera met een 24,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor. De camera bevat Dual Pixel AF en heeft een DIGIC 7 processor om het geheel aan te sturen. 

canon-eos-m5-03Canon heeft met de EOS M5 een camera op de markt gebracht welke beschikt over een ingebouwde elektronische zoeker. De 24,2 Megapixel sensor heeft behoorlijke specificaties, zo is er een lichtgevoeligheid van 100 tot 25.600 ISO aanwezig. De sensor in de M5 beschikt over moderne technieken welke ook gebruikt zijn in de duurdere EOS 80D. Canon claimt dat de DIGIC 7 processor voor minimale ruis zal zorgen, en meer details.  In combinatie met het Dual Pixel cmos AF-systeem zou de AF-snelheid en de nauwkeurigheid dicht bij een spiegelreflex camera liggen.

Filmen is ook mogelijk met de Canon EOS M5. Zo heeft de Canon de mogelijkheid om in Full HD te filmen op maximaal 60 fps. Opnemen in een 4K-kwaliteit is niet mogelijk. Aan beeldstabilisatie is ook gedacht, hierdoor is er een vijf-assige stabilisatie aanwezig.

Beschikbaarheid

Canon geeft de EOS M5 een adviesprijs mee van €1.149. De Canon EOS M5 is vanaf november beschikbaar.

VIAHardware.info
Vorig artikeliPhone 7 maakt sissend geluid bij zware taken
Volgend artikelGoPro onthult opvouwbare Karma drone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in