Nieuwe Toshiba Satellite U925t tablet/ultrabook met Windows 8

Toshiba heeft vandaag op de IFA een nieuwe Ultrabook/tablet-hybride getoond. Het gaat hierbij om de Satellite U925t welke op Windows 8 zal gaan draaien. De Toshiba tablet is voorzien van een uitschuifbaar toetsenbord hierdoor kan je de tablet als laptop en tablet gebruiken.

De tablet is voorzien van een Intel i5 processor maximaal 8GB ddr-3 geheugen en er is plaats voor een 128GB of 256GB SSD. Het 12,5″-display biedt een resolutie van 1366×768 pixels en is versterkt met Gorilla Glass. Als het toetsenbord is ingeschoven dan is de ultrabook/tablet bijna 2 centimeter dik, het gewicht is ongeveer 1,45KG.

In de behuizing zijn er twee usb 3.0 poorten aanwezig, een HDMI aansluiting en een kaartlezer. Toshiba heeft de tablet/ultrabook uitgerust met een nfc-module, wifi, widi, bluetooth 4.0 en twee ingebouwde camera’s welke aan de voorzijde 1-megapixels heeft en aan de achterkant 3-megapixels.

De tablet zal op 26 oktober uitgebracht worden dit is op de dag dat Windows 8 voor het grote publiek beschikbaar komt. De tablet/ultrabook heeft een adviesprijs van 1200 dollar.

Afbeeldingen:

 

Vorig artikelBenchmark resultaten van Samsung Galaxy Note II
Volgend artikelSamsung Galaxy Note II Hands-on/review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in