Dit is de iPhone 5!

Eindelijk… De iPhone5

Volledig nieuw design:

De iPhone5 heeft een volledig nieuw design gekregen, hij is 18% dunner, 20% lichter en weegt slechts 112 gram. De enige manier om dit mogelijk te maken is door elk detail dat je ziet precies te plaatsen, ook de details die je niet ziet…

Ook de earpods hebben een nieuw design gekregen, ze moeten nu veel beter aan voelen maar ook een helderder geluid weergeven. Dit product is het resultaat van 124 (afgekeurde) prototypes en is getest op meer dan 600 mensen!

4-inch Retina scherm:

Sinds de komst van het Retina scherm is iedereen er gek van, Apple plaatst 3 keer zoveel pixels op 1 plaats als andere ontwerpers. Hierdoor krijg je een veel scherper, mooier en kleurrijker beeld. Een retina scherm bevat 326 pixels per inch. Zoveel pixels kan het menselijke oog niet eens waarnemen.

Het scherm is bijna 9millimeter hoger dan dat van de huidige iPhone 4s. Maar toch hebben ze de zelfde breedte; Zo blijft het makkelijk te bedienen met één hand.

A6 chip:

De iPhone5 krijgt een nieuwe chip, namelijk de A6.
Deze chip is 2x sneller dan de A5 in zowel prestaties als graphics.
Toch is de chip (ondanks zijn snelheid) 22% kleiner dan de huidige A5 variant.

iSight camera:

De iSight camera heeft enkele nieuwe updates ontvangen.
Zo kan je nu bijvoorbeeld een Panorama beeld fotograferen, wat in HD wel tot 28megapixels opneemt!
Ook gaat een foto maken nu 40% sneller en heb je een betere licht inval wat resulteert in betere foto’s.
HD video’s opnemen is ook geen enkel probleem in 1080p en is geupgrade met een stabilizator zodat je video’s minder schokkerig lijken. Ze hebben de camera ook voorzien van face detection, tot wel 10 gezichten kunnen in de spotlight staan. Ook kan je vanaf nu foto’s nemen terwijl je video’s record. De camera vooraan beschikt over een 720p recorder.

Nieuwe connector:

De oude 30-pin connector is niet meer… Na 9jaar loyaale dienst wordt hij afgeschaft en zullen alle Apple producten voortaan voorzien zijn van een ‘Lightning connector’ Deze is veel kleiner en reversible. Wat wilt zeggen dat je hem niet verkeerd kan inpluggen, hij heeft geen boven- of onderkant. Geen paniek, je kan je oude accessoires nog steeds gebruiken met de iPhone5 mits je een tussenstuk bezit (wat appart verkocht wordt). Dit zet de 30-pin connector om naar de nieuwe lightning connector.

Product Video iPhone 5:

Om het jullie allemaal iets makkelijker te maken hebben wij een officiële video gevonden van de iPhone 5:

Afbeeldingen:

Vorig artikelApple event 2012 in een samenvatting: iPhone 5, iOS6 nieuwe iPods en Earpods
Volgend artikeliPhone 5 op 28 september vekrijgbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in