Apple event 2012 in een samenvatting: iPhone 5, iOS6 nieuwe iPods en Earpods

Apple heeft vandaag tijdens de presentatie diverse nieuwe producten aangekondigd tijdens het evenement in San Francisco. Om het wat makkelijker en duidelijk te maken hebben wij in onderstaande bericht een korte samenvatting gemaakt van alle nieuwe aankondigingen .

Het begin van de presentatie ging over een opsomming van cijfers. Dit is altijd erg leuk om te lezen Apple verkocht meer dan 400 miljoen iOS apparaten. De gemiddelde iPhone gebruiker heeft meer dan 100 apps en er zijn nu al 380 Apple store’s over de hele wereld. Op dit moment is OS X Mountain Lion al meer dan 7 miljoen keer gedownload.

iPhone 5:

Hij is er eindelijk, de nieuwe iPhone 5. Deze nieuwe iPhone 5 zal vekrijgbaar zijn 0p 21 september in diverse landen. Nederland is waarschijnlijk op 28 september aan de beurt. De nieuwe iPhone 5 is voorzien van een aantal goede specificatie’s waaronder een groot 4- inch scherm en een snellere A6 Processor.

 

iOS 6:

Deze versie is al enkele maanden geleden aangekondigd. Maar nu is het officieel iOS 6 is vanaf 19 september beschikbaar voor de iPhone 3GS, iPad 2 en vierde generatie iPod touch natuurlijk zal deze versie ook beschikbaar komen op de nieuwe iPod touch en natuurlijk op de nieuwe iPhone 5.

Ook zal er een compleet vernieuwde iTunes versie beschikbaar komen voor WIndows en Mac. De nieuwe iTunes krijgt een minispeler en is qua uiterlijk helemaal vernieuwd. Deze nieuwe versie zal rond Oktober te downloaden zijn.

Nieuwe oordopjes:

Apple gebruikt al vanaf het begin dezelfde oordopjes. Maar vanaf nu heeft Apple een nieuw design gelanceerd. De headsets zijn vanaf vandaag beschikbaar als los accessoire. Deze nieuwe oordopjes krijg je ook bij de nieuwe iPhone 5, iPod touch en nieuwe iPod nano. De oordopjes zijn voorzien van een volume- en bedieningsknop halverwege de kabel. De nieuwe EarPods zullen ongeveer rond de 60 euro gaan kosten in de Nederlandse winkels.

Meer informatie over de oordopjes op: http://technieuws.com/12697/de-nieuwe-apple-earpods/

iPods:

Er komen nieuwe versies van de iPod touch en iPod nano. De iPod nano is voorzien van een klein 2,5″ touchscreen. De iPod nano lijkt erg veel op een iPod touch, ook de home knop is aanwezig. De iPod touch krijgt een 4-inch scherm en een snelle A5-processor. Ook zal deze nieuwe iPod touch vekrijgbaar zijn in meerde kleuren en ondersteund siri.

 

Vorig artikelPrijzen iPods bekend $49 – $399
Volgend artikelDit is de iPhone 5!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in