Samsung maakt anti-iPhone reclame

Samsung Vs Apple

In een nieuwe advertentie van Samsung gaan ze de strijd aan met de eeuwige concurrent Apple. Dat laten ze zien met de nieuwste advertentieposter voor de Galaxy S III.

De foto die de komende weken in Amerikaanse kranten te zien zal zijn, vergelijkt Samsung hun Galaxy S II met de nieuwe iPhone5 van Apple.
Samsung laat hieruit blijken dat hun eigen product de beste telefoon is. Wat opmerkelijk is, is dat Samsung de nadruk legt op features die uniek zijn voor hun toestel. De unieke toepassingen van de iPhone5 worden nergens vermeld.

En dat is niet het enige, Samsung pakt Apple hard aan. Samsung heeft deze week aangekondigd dat ze een rechtszaak gaan beginnen tegen de nieuwe iPhone 5 van Apple. Dit komt doordat de nieuwe iPhone 5 gebruik maakt van de nieuwe LTE-techniek. Samsung heeft al eerder laten weten dat ze een rechtszaak zullen starten als de iPhone 5 is voorzien van de LTE-techniek.

Edit:
De advertentie is nog maar enkele uren oud en er duiken overal al parody’s en aanpassingen op door Apple fans. Zoals de versie hieronder van :

Vorig artikelCoolermaster Storm Scout II review
Volgend artikelHelft van alle Android toestellen heeft beveiligingsproblemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in