Samsung Galaxy Tab 10.1 mag weer verkocht worden

Samsung mag eindelijk de Galaxy Tab 10.1 weer verkopen in de Verenigde Staten. Dat heeft een rechter in San Francisco maandag bepaald. Het verkoopverbod is al een aantal weken geldig omdat Apple een rechtzaak heeft gewonnen waarbij de tablet tijdelijk niet verkocht mocht worden in de VS.

Inmiddels heeft een jury geoordeeld dat Samsung met zijn nieuwste tablet-computer inderdaad patenten van de Amerikaanse iPad-maker heeft geschonden en daarvoor een boete van ruim 1 miljard dollar moet betalen. Maar dat zijn nu net niet de patenten met betrekking tot het ontwerp op grond waarvan het verkoopverbod was opgelegd,

Samsung heeft vandaag ook laten weten dat ze momenteel een zaak zijn begonnen tegen de iPhone 5. Volgens de Zuid-Koreanen maakt Apple in dat toestel gebruik van nieuwe technologieën waarop zij patent hebben. De strijd tussen Samsung en Apple is al enkele maanden bezig volgens de verwachting zal dit nog wel even door gaan. De twee aartsrivalen bestoken elkaar wereldwijd met rechtszaken.

 

Vorig artikelHTC One X+ officieel aangekondigd
Volgend artikelNog meer iPad mini foto’s verschenen op internet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in