HTC One X+ officieel aangekondigd

HTC heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe HTC One X+ welke de opvolger is van het huidige topmodel de HTC One X. Deze HTC One X+ moet de concurrentie aangaan met de nieuwe iPhone 5, Samsung Galaxy SIII en de Nokia Lumia 920. De HTC One X+ moet eind oktober al in de winkels liggen.

De One X+ ziet er hetzelfde uit als zijn voorganger wat betreft de grootte van het scherm, vormen en afmetingen. Wel is de polycarbonaatbehuizing voorzien van een andere coating die er iets doffer uitziet en voor meer grip moet zorgen. De One X+ is uitgevoerd in het zwart met enkele rode accenten. De HTC One X+ zal standaard geleverd worden met Android 4.1 Jelly bean. De One X+ beschikt ook over de nieuwe Sense+ welke gebaseerd is op de nieuwe Android 4.1 Jelly Bean.

Verder is de HTC One X_ voorzien van een quadcore Tegra 3+ chip welke een  kloksnelheid heeft van 1,7Ghz. Door een nieuwe grafische chip moet de telefoon grafisch 25 procent sneller zijn. Ook zit er een grote accu van 2100 mAh in. De One X heeft een 1800 mAh batterij.  Ook heeft de telefoon voldoende opslagruimte, zo is er standaard 64GB opslag aanwezig en krijg je er gratis 25GB dropbox opslag gratis bij. Deze telefoon zal ook voorzien zijn van de Beats Audio technologie.

In Nederland zal alleen de 64Gb versie vekrijgbaar zijn, deze zal verkocht worden  voor 675 euro. Daarmee is het toestel duurder als de Galaxy SIII, ook zal HTC tijdelijk een Beats Audio headset er gratis  bij leveren het gaat hierbij om de in-ear Urbeats welke normaal verkocht worden voor 89 euro.  Het toestel zal rond half oktober in de winkels liggen.

Afbeeldingen:

 

Vorig artikel“Foxconn begonnen met productie nieuwe iPad mini”
Volgend artikelSamsung Galaxy Tab 10.1 mag weer verkocht worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in