Inlog problemen MijnKPN verholpen

Vorige maand was de dienst van KPN met de naam MijnKPN onder de aandacht het probleem was dat je bij gelijktijdig inloggen via de app MijnKPN voor smartphones en tablets konden gegevens van honderden KPN-klanten verwisseld worden. KPN laat weten dat ze het probleem sinds een extra controle hebben opgelost. KPN benadert ook nog de 450 gedupeerde klanten persoonlijk.

Het was bij KPN al bekend dat de klachten langer speelde. KPN heeft enkele maanden een softwarereparatie uitgevoerd maar dit heeft helaas niet geholpen, aangezien er weer veel meldingen binnen kwamen van klanten welke andere gegevens zien. Bijvoorbeeld van de klant die bij het inloggen via de app bij de persoonlijke gegevens van een andere klant kon komen zoals telefoonnummer, emailadres en verbruiksgegevens.

KPN heeft inmiddels een nieuwe reparatie uitgevoerd en extra aandacht besteed aan controle tot op heden zijn er nog geen problemen tegen gekomen. ,,Er is geen aanleiding om te veronderstellen dat er misbruik is gemaakt van de gegevens”, aldus het bedrijf.

Vorig artikeliPhone 5 gebruikers klagen over hoog datavebruik
Volgend artikelMicrosoft komt met Spotify alternatief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in