Red bull Stratos freefall door Felix Baumgartner vanaf de ruimte

[livestream online] Enkele mensen wachten al maanden misschien wel jaren op deze datum. Vandaag gaat namelijk de Red Bull Stratos missie van start. Met de Red Bull Stratos missie zal skydiver Felix Baumgartner een recordpoging doen een vrije val van 36.6 km boven aarde te maken. Indien Baumgartner slaagt, wordt hij de eerste mens die de geluidsbarrière doorbreekt met zijn eigen lichaam.

Vorige week is er ook al een poging geweest op 9 oktober maar dit is helaas afgelast omdat er erg veel wind kwam en een lancering niet veilig was, vandaag dus een nieuwe poging, de wind is vandaag een stuk rustiger we denken daarom dat vandaag de lancering definitief door gaat.

Het evenement zal uiteraard live uitgezonden worden via youtube, de livestream is natuurlijk ook te bekijken via onderstaande live stream. Deze missie naar het begin van de ruimte is een inspirerend, wetenschappellijk hoogstandje, dat de afgelopen vijf jaar is voorbereid, het is namelijk erg moeilijk om Felix veilig op 36km hoogte te brengen. In totaal gaan er 35 film en foto camera’s mee welke gebruikt zullen worden om elke beeld te volgen.

Livestream online:

Vorig artikelLogitech introduceert G710+ gaming toetesbord
Volgend artikelGalaxy Music officieel aangekondigd door Samsung

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in