Galaxy Music officieel aangekondigd door Samsung

Samsung heeft vandaag officieel de Galaxy Music aangekondigd. De Galaxy Music is een midrange Android smartphone welke is voorzien van een extra grote speaker, hierdoor is de kwaliteit van het geluid veel beter in vergelijking met andere smartphone’s.

Volgens Samsung is de Galaxy Music een smartphone welke de concurrenten wegblaast op muziek niveau. Volgens de fabrikant beschikt de telefoon over een krachtige processor, het is nog onduidelijk welke model het is. De processor is een singlecore variant welke op ongeveer 800Mhz werkt.

Het toestel is voorzien van Android 4.0 en beschikt over een 3-inch qvga scherm. De telefoon heeft aan de bovenkant en onderkant twee grote speakers zitten. De telefoon is daarnaast voorzien van een 3-megapixelcamera. De Galaxy Music zal geleverd worden in de kleuren blauw, grijs en geel. Het toestel heeft daarnaast 4GB interngeheugen mee gekregen en is voorzien van een 1300mAh batterij.

Deze smartphone moet eind dit jaar beschikbaar komen. Prijzen zijn op dit moment nog onduidelijk, ook is het nog onduidelijk of het toestel naar Nederland zal gaan komen.

 

Vorig artikelRed bull Stratos freefall door Felix Baumgartner vanaf de ruimte
Volgend artikelSamsung Galaxy SIII Mini met 4-inch scherm officieel aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in