De nieuwe Logitech Windows 8 producten

Logitech heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd welke speciaal zijn bedoeld voor Windows 8, het gaat hierbij om een Touchpad en twee Windows touch muizen. Deze producten zijn deze maand al te koop. De Touchpad T650, Touch Mouse T620 en de Zone Touch Mouse T400 zijn producten welke speciaal zijn ontwikkeld voor Windows 8.

De Touchpad T650 is een touchpad welke bestaat uit een groot en glad aanraakgevoeling oppervlak  wat de nieuwe functionele touch bewegingen van Windows 8 ondersteunt. Bij plaatsing van één vinger op het oppervlak activeert de muiscursor, een tweede vinger zorgt voor horizontaal en verticaal ‘vegen’, met drie vingers ‘vegen’ brengt je terug naar het startscherm. Er zijn nog veel meer touch bewegingen welke ondersteunt worden. De Touchpad T650 is op te laden via een micro USB aansluitingen , de accu is voldoende voor 1 maand gebruik.

De Touch Mouse T620 is een kleine draadloze muis welke ook weer is voorzien van aanraakgevoelige functionaliteiten . De muis heeft ondersteuning voor zes verschillende touch bewegingen. Enkele bewegingen zijn, horizontaal en verticaal scrollen, schakelen tussen applicaties. Dubbel tikken op de muis opent het bureaublad en dubbel tikken met twee vingers brengt je naar het startscherm. Deze bewegingen kunnen ook nog naar wens veranderd worden.

 

De Logitech Zone touch mouse T400 is voorzien van traditionele muisknoppen en een glazen oppervlakte welke aanraakgevoelige bewegingen kan waarnemen. Tikken op de voorzijde van de Touch Zone opent het startscherm, Tikken op de rand aan de achterzijde van de Zone Touch schakelt tussen de open applicaties. De muis is geheel draadloos en werkt op batterijen, met volle batterijen moet de muis het 18 maanden vol houden.

 

Deze nieuwe Logitech Windows 8 producten zijn vanaf eind oktober vekrijgbaar in Nederland en zullen te koop zijn voor de  volgende adviesprijzen:

Touchpad T650                     79,99 euro
Touch Mouse T620              69,99 euro
Zone Touch Mouse T400   49,99

 

Vorig artikelLek in nieuwe Firefox 16
Volgend artikelIllegaal dowloaden steeds gevaarlijker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in