Nieuwe Acer ultrabooks met touchscreen

Acer heeft deze week een aantal nieuwe ultrabooks aangekondigd met touchscreen. Deze laptops worden uitgevoerd met Windows 8, hierdoor worden de functionaliteiten van Windows 8 optimaal benut. Acer toont aan dat het de nieuwe mogelijkheden van het besturingssysteem prima kan combineren met de eigenschappen van een tablet.

Acer komt met twee nieuwe laptops/ultrabooks, dit zijn de Aspire M5 en de Aspire V5. De M5 is een ultrabook welke is voorzien van een 14-inch scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels, het scherm is voorzien van touchscreen, verder is de laptop voorzien van een Intel Core i5 dual core processor welke draait op 1,7Ghz. De laptop is ook voorzien van 6GB Intern Ram geheugen.

De opslagcapaciteit bestaat uit een 20GB solid-state-drive en een 500GB hardeschijf. De laptop weegt 2,1 kilo. De prijs van deze ultrabook met touchscreen begint bij 750 dollar wat erg scherp is deze laptop zal ook verkocht worden zonder touchscreen met een 15.6″ scherm de laptop zonder touchscreen kost 700 dollar.

De Aspire A5 laptop is vekrijgbaar in een 14 of 15 inch model. Beide modellen hebben een touchscreen met een resolutie van 1366 x 768. Deze laptop is niet voorzien van SSD opslag, verder details zijn op dit moment nog niet echt duidelijk van de Aspire A5. De 14-inch laptop begint bij 750 dollar en de 15.6-inch versie zal te koop zijn vanaf 800 dollar.

Vorig artikelAnonymous: Zaterdag grote aanval op Nederlandse providers en stichting brein
Volgend artikelHalo 4 voor release uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in