Mega de nieuwe download site van Kim Dotcom

De nieuwe download site van Megaupload krijgt de naam “mega” De oprichters van Megaupload zijn niet van plan om te gaan stoppen met Megaupload  Ze willen dit jaar nog een vernieuwde versie uitbrengen welke de opvolger van de oude Megaupload moet worden.

Begin dit jaar werd de populaire downloadsite Megaupload door de FBI uit de lucht gehaald. Volgens copyrighthouders heeft de site zo’n half miljard dollar schade toegebracht doordat het gebruikers toeliet om auteursrechtelijk beschermd materiaal te verspreiden. Volgens de verwachting heeft het team 175 miljoen  dollar verdiend met de online download dienst.

De oprichters van Megaupload gaan onder de nieuwe naam: Mega verder. De nieuwe dienst krijgt net zoals zijn voorganger een download en upload functie, ook het delen van bestanden zal nog steeds toegepast worden. Bij de nieuwe versie worden de bestanden ook versleuteld hierdoor kan alleen de gebruiker de bestanden downloaden, hierdoor zien de beheerders van Megaupload niet de bestanden. Ook wanneer de autoriteiten de servers in beslag nemen, zal toegang tot de bestanden haast onmogelijk zijn.

De nieuwe Mega is dan ook niet bedoeld voor het illegaal downloaden van bestanden, Er zijn al regels voor gebruikers die zich niet aan de copyrightwet houden. De nieuwe site is goed bedacht en de aanpak van illegale bestanden wordt dan ook streng tegen gehouden en zo goed mogelijk beveiligd.

Volgens de verwachting moet de site dit jaar nog live komen.

 

 

 

Vorig artikelGoedkoopste Surface tablet nu al uitverkocht
Volgend artikelGoogle Android evenement op 29 oktober

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in