Google Android evenement op 29 oktober

Google heeft deze week de uitnodigen verstuurd van een nieuwe Android evenement, dit evenement is gepland op maandag 29 oktober in New York om 10 uur lokale tijd. Het is nog onduidelijk wat Google precies tijdens dit evenement gaat aankondigen, op de uitnodiging staat ‘The playground is open’ met een microfoontje erachter, dus wellicht een nieuwe Android versie?

Volgens de geruchten zal Google een nieuwe Nexus 7 variant uitbrengen met 32GB opslag en waarschijnlijk een 10″ model van de populaire Nexus, ook zijn er geruchten opgedoken dat Google een goedkope 10,1 inch tablet gaat uitbrengen welke 99 dollar zou moeten kosten.

De komende twee weken zijn er nog meer evenement, zo heeft Aanstaande dinsdag Apple een groot evenement waar waarschijnlijk de nieuwe iPad mini zal worden aangekondigd. Volgende week donderdag heeft Microsoft ook een evenement geplaats, tijdens dit evenement zal Microsoft de nieuwe Microsoft Surface tablet officieel aankondigen.

Op 29 oktober volgt dan het aangekondigde evenement van Google en ook op die dag zal Microsoft een Windows Phone 8 evenement organiseren in San Francisco. De komende twee weken kunnen we dus veel nieuwe producten en ontwikkelingen verwachten.

Vorig artikelMega de nieuwe download site van Kim Dotcom
Volgend artikeliPad mini Keynote liveblog/livestream op 23 oktober 2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in