LG komt met twee nieuwe Windows 8 computers

LG heeft vandaag twee nieuwe Windows 8 apparaten aangekondigd. Het gaat hierbij om de H160 tablet met een schuifmechanisme, en de V325 All-in-one pc. De computer beschikt onder andere over de Multitouch technologie, allebei de computers zijn voorzien van Windows 8 en voorzien van een touchscreen.

H160 tablet:

De H160 is een 11.6″ tablet welke een ingebouwd toetsenbord bevat, dit toetsenbord komt tevoorschijn als er op een knop aan de zijkant wordt gedrukt. De tablet is voorzien van een IPS display en heeft ondersteuning voor de LG smart touch pen. De tablet weegt net iets onder de 1 kilo en is 15,9 millimeter dik. Ook zijn er een aantal aansluiting aanwezig waaronder een USB, HDMI en microSD aansluiting. LG laat weten dat de tablet ruim 10 uur mee moet gaan op één accu.

V325 All-in-one systeem

De V325 is een all-in-one computer welke is voorzien van een 23″ 1080P Multitouch scherm. De computer is voorzien van een Ivy Bridge Core i5-processor en beschikt naast de GPU in de processor ook over een NVIDIA GeForce GT 640M als grafische ondersteuning. Ook kan de computer gebruikt worden als tv, dit kan ook als de computer uit staat.

De twee nieuwe Windows 8 apparaten zullen beide in China gelanceerd worden. De lancering is tegelijkertijd met de officiële Windows 8 lancering. Of en wanneer de tablet en de all-in-one ook in Europa te verkrijgen zullen zijn is niet bekendgemaakt door LG.

Vorig artikelErnstige beveiligingsproblemen in Android Apps
Volgend artikeliPad mini wordt gemaakt voor 195 dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in