iPad mini wordt gemaakt voor 195 dollar

Morgen is het dan eindelijk zo ver,op deze datum heeft Apple een evenement gepland tijdens dit evenement zal Apple waarschijnlijk de nieuwe iPad mini aankondigen. Er zijn al behoorlijk veel geruchten opgedoken maar nog niet veel over de productiekosten, vandaag is er meer informatie verschenen over de productiekosten, volgens de berekeningen zou de kleine iPad 195 dollar kosten om te produceren.

Een analist die werkt bij KGI Securities heeft berekend wat de kosten zijn van de iPad mini. Hij heeft een schatting gemaakt van de mogelijke kosten op basis van oudere producten welke Apple waarschijnlijk zal gaan gebruiken. Het instapmodel de 16GB iPad Mini kost nog geen 195 dollar om te produceren, het duurste model de 64GB versie kost 254 dollar, dit zijn de productiekosten.

Volgens de verwachting zal de iPad mini verkocht worden vanaf 329 dollar, dit is voor het instapmodel de 16GB, hiermee heeft Apple een winstmarge van ruim 40 procent. Morgen zullen we meer duidelijkheid krijgen over de iPad mini. Wij starten morgen avond een live blog zodat alle details goed te volgen zijn. Ons liveblog kan je hier vinden.

Vorig artikelLG komt met twee nieuwe Windows 8 computers
Volgend artikelSamsung stop vanaf 2013 met productie LCD schermen voor Apple producten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in