Asus introduceerd goedkope Asus VivoTab met Windows 8

Asus heeft vandaag een nieuwe tablet geïntroduceerd, het gaat hierbij om de Asus VivoTab Smart welke draait op Windows 8. Naar verwachting zal deze tablet deze maand nog in de Benelux worden uitgebracht. De VivoTab Smart zal waarschijnlijk verkocht worden voor 499 euro.

De tablet heeft een touchscreen van 10,1 inch met een resolutie van 1366 x 768 pixels, verder beschikt de tablet over een Intel Atom Z2760 dualcore processor welke draait op een snelheid van 1,8 gigahertz, de tablet is voorzien van 2 gigabyte werkgeheugen en heeft een opslagcapaciteit van 4GB. Daarnaast geeft Asus ook 32GB cloud opslag gratis voor een periode van drie jaar. Ook kan je er nog voor kiezen om de opslagcapaciteit uit te breiden doormiddel van een MicroSD kaartje.

Verder beschikt de tablet over wifi en bluetooth 4.0, ook zijn er aan de voorkant en achterkant twee camera’s aanwezig met 2 en 8 megapixel, volgens Asus kan er met de 8 megapixel camera aan de achterzijde 1080P video worden opgenomen.

De afmetingen bedragen 265.5 x 171 x 9.7 mm en het gewicht 580 gram, ook kan er bij de tablet een speciale hoes worden aangeschaft, deze hoes is een combinatie van een toetsenbord, cover en standaard

Vorig artikelLek gevonden in half miljoen draadloze routers
Volgend artikelMicrosoft waarschuwt voor ernstige lek in Internet Explorer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in