Whatsapp werkt weer op de iPhone 3G

Enkele dagen geleden heeft Whatsapp besloten om niet verder te gaan met de ondersteuning voor de iPhone 3G. Whatsapp zou stopen met de ondersteuning aangezien de iPhone 3G werkt tot en met iOS 4.2.1. Het lijkt erop dat Whatsapp toch het besluit heeft terug getrokken aangezien wij veel tips binnen krijgen dat Whatsapp momenteel weer werkt op de iPhone 3G.

Whatsapp toont momenteel een scherm op de voorkant waarop je een telefoon nummer kan invoeren, als je een telefoon nummer invoert zal er niet meer naar een code gevraagd worden en zal de dienst weer werken op de iPhone 3G. Het lijkt erop dat Whatsapp de beschikbaarheid voor de iPhone 3G weer geactiveerd heeft aangezien er erg veel klachten/mailtjes zijn binnen gekomen.

Wat moet je doen?

Eerste oplossing:

 • Open whatsapp tot dat er een verificatiemenu verschijnt waarin je een telefoonnummer kan invullen
 • vul een geldig mobiel telefoon nummer in
 • Nu wordt je gelijk doorgestuurd naar het beginscherm van Whatsapp.
Update:
In de reacties zijn de volgende oplossingen zichtbaar:

Ik had hetzelfde probleem met de iPhone 3G van mijn vrouw. Deze had initieel 2.8.3.
Na de melding van Whatsapp dat de nieuwe versie geïnstalleerd moest worden is de app verwijderd.  Ik heb een backup van de iPhone opnieuw geïnstalleerd met versie 2.8.3. Deze werkte niet en ook het nummer opnieuw laten verifiëren werkte niet. Daarna de versie 2.8.3 vervangen door de 2.8.4.Hierna lukte de verificatie wel (zonder het oude 3-cijferige nummer in te hoeven voeren). De Whatsapp op de 3G werkt nu weer zoals daarvoor. Veel succes aan allen die het zelfde probleem ondervinden.

 

Alleen als je een backup hebt gemaakt met itunes van je oude werkende Whatsapp versie, kan je het weer werkend krijgen op je 3G. Hiervoor moet je Whatsapp verwijderen van je iphone, dan aansluiten op itunes. Vervolgens ga je naar je APPS toe van jezelf in je iphone overzicht en dan installeer je weer Whatsapp. Synchroniseer dan weer en whatsapp zal worden geinstalleerd op je iphone zoals die was.  Het werkt weer omdat je combinatie van je 06 nummer en je werkende activatiecode (3 cijfers) dan weer goed staan. Whatsapp accepteert dat dan wel

Vragen over Whatsapp voor de iPhone 3G? Plaats via onderstaande formulier een reactie en wij zullen de vraag beantwoorden.

 

Vorig artikelAndroid 4.1.2 update komt ook naar de Galaxy SII
Volgend artikelHuawei presenteert Ascend W1 met Windows Phone 8

89 REACTIES

 1. Iphone 3G versie 4.3.5

  Whats app vraagt plots telefoonnummer in te vullen, als je dat gedaan hebt zegt ie dat het onmogelijk is om contact te maken met whatsapp, al een paar x opnieuw geinstalleerd, maar zonder resultaat iemand een idee?
  groet,
  Eric

 2. ik heb een iphon 3g overgenomen en er zat nog watsapp op, natuurlijk onder een andere apple-ID.
  heb me afgemeld en daarna watsapp ( en andere apps ) er op proberen te zetten en ineens lukte het niet omdat er een iOS 4.3 of hoger op moest. ik heb dit geprobeerd en dan zegt hij dat hij al op de hoogste iOS zit en niet hoger kan. ik lees allemaal dat er een tijd geen watsapp op kon, maar nu ineens weer wel.
  heb al meerdere keren contact met apple gehad maar hun komen steeds met dezelfde antwoorden. ik moest contact opnemen met watsapp zelf en kreeg een link. die zouden me verder helpen. niet dus…… ik krijg niet eens een mail terug! heb half internet afgelezen en zie dat er 99% hetzelfde probleem hebben als ik en dus ook niet weten wat we moeten doen. soms komen er wel goede tips, maar dan bestaat de pagina niet meer.
  ik vind alle iphone’s ontzettend mooi, maar als ik had geweten dat er zoveel ellende achter zit was ik er niet eens aan begonnen!! overal moet je voor betalen en je word er niks wijzer van! ik zit al meer dan 3 maanden met me iphone en probeer nog steeds iets ‘simpels’ op me telefoon te zetten maar het lukt niet! zo frustrerend!
  ik heb geen idee meer wat ik nu nog met me iphone 3g kan doen, maar als ik er niet snel uit ben dan ga ik over na de samsung en is Iphone voor mij afgeschreven….
  over 10 jaar zijn iphone kindertelefoons want je kan dr toch niks mee

 3. Ik heb een iphone 3G met versie 4.2.1. Ook bij mij is whatsapp weg.
  Ik heb een reserviekopie gemaakt toen whatsapp al verwijderd was dus ik kan de oude van toen whatsapp nog goed was niet meer terug zetten.
  Is er hier voor nog een manier om whatsapp terug te krijgen?

  M.v.g.

 4. ik heb een iphone 3g maar whatsapp werkte eerst wel maar kreeg een andre telefoon, maar die is nu stuk .Dus ik pak mijn oude iphone weer met een andere iTunes maar krijg het er niet meer op vraagd mijn tel nr en een drie cijferige code en dan krijg ik een kreet van een onherstelbare fout wat kan ik daar aan doen om het weer werkend te krijgen.

  H gr Alex

 5. Hier met een iphone 3 hetzelfde (van mijn kleine zusje).
  Via Ifunbox whatssapp 2.8.4 erop gezet maar helaas valt hij na 1 seconde uit.

  Wie heeft de oplossing?

 6. Hallo,

  Via funbox (http://dl.i-funbox.com/) is whatsapp inderdaad te installeren op je iphone. heb dan wel een oude versie 2.8.4 van internet gedownload. Alleen nu het volgende probleem:

  Als ik de app aanklik, duurt het 2 sec en da valt hij weer terug naar het beginscherm op mn iphone.. hoe kan ik dit verhelpen??

 7. beste mensen
  ik heb mijn zoon zijn oude iphone3 gekregen
  alleen nu zit ik ook met dat whatsapp probleem
  ik voer mijn nummer in en zegt hij dat ik de nieuwste versie van whatsapp moet dowloaden
  maar als ik dat wil doen dan zegt hij dat je ios4.3 nodig heb
  kan iemand mij vertellen stap voor stap wat ik moet doen
  alvast bedankt

 8. Hallo,

  Hij doet het weer.
  wie wil weten hoe ik het gedaan heb moet het maar laten weten.
  maar je moet iid wel de orginele 2.8.4 hebben.

  Mvg,
  Ebby

 9. Hallo,

  Ik heb whatsapp terug gevonden via recover my files.
  Maar als ik hem nu installeer dan vraagt hij nog steed de drie cijferige code.

  wie kan mij helpen?

  H.Gr. Ebby

 10. Ik heb een iPhone 3 met iOS 4.2.1

  Wanneer ik Whatsapp probeer te downloaden staat er: dit programma vereist iOS 4.3.

  En wanneer ik op Itunes, op update zoeken druk, staat er: De versie van de iPhone-software (4.2.1) is de nieuwste versie.

  Dus ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen, en kan dus ook geen Whatsapp hebben op mijn iphone 3.

 11. Hoi , ik heb mijn iPhone 3G overkocht van een kennis , hij heeft whatsapp verwijderd met de bedoeling dat alle gegevens worden gewist . Ik heb geen idee hoe ik whatsapp er weer op moet zetten … Downloaden kan al niet .
  Iemand raad ?
  Mvrg . F. S

 12. Mijn dochtertje heeft iPhone 3G en kan (gelukkig) gewoon whatsappen maar helaas geen foto’s en/of video’s versturen. Wie weet raad? Alvast bedankt:-)

 13. hoi ik heb vandaag whatsapp op mijn iphone 3g gedownlaod maar ik voer mijn nummer in en ik krijg geen bericht van die 3 cijfers wat ik moet invoeren wie kan mijn helpen

 14. ik heb op mijn iphone 3G versie 4.2.1 en ik wil whatsapp downloaden maar dan staat er dat ik versie 4.3. moet hebben ik heb al geprobeerd mijn iphone te update omdat er stond dat dat moest op 15-04-2013 en dat vervolgens is dat de nieuwste versie en moet ik dat doen op 24-04-2013 kan iemand me helpen hoe ik dit moet oplossen?

 15. Ik had Whatsapp tot Half Febr. 2013 en toen was het ineens weg. Ik kan hem niet terug vinden. En niet installeren. Ik heb geen credit card om het opnieuw te kopen. Mijn zoon heeft het voor mij gedaan. Ik heb het zelf altijd kunnen updaten met mijn ID en pasword. maar nu zegt apple dat het niet voorkomt op het lijst. Kan iemand mij helpen. 0645174320 bel me zo dat ik het stap voor stap kan doen. Ben vrouw van 56
  079 8880699

  Avast bedankt.

 16. Hoi
  iphone 3 van mijn dochter heeft de oude werkende whatsapp niet goed gebackuped op haar imac.
  Hoe krijg ik op deze iphone weer een werkende whatsapp?

 17. Hoi,
  Nadat mijn iphone 4 gestolen is ben ik terug bij mijn oude iphone 3. Whatsapp werkt hier inderdaad niet op maar ik heb een reserve kopie van mijn iphone 4. Echter kan ik deze reservekopie niet terugzetten omdat ik 4.2.1 heb. Ik zit dus klem. Iemand een oplossing? PLEASE!
  Groetjes Irene

 18. Chips…
  Heb ik eindelijk een oude Iphone 3G, kan ik Whatsapp er neit op instaleren, iemand nog een handige tip voor een leek? Dank je!

 19. Iemand enig idee hoe ik w-app op mijn 3g krijg?
  Ik heb zoals iedereen problemen gehad, maar geen goeie backup op mijn pc om hem te herstellen en aangezien hij is verwijderd er dus helemaal niks meer is..
  Is het mogelijk om ‘m te jailbraken en zo whatsapp erop te zetten en dan wel werkt ook na updaten omdat dit toch het probleem was?
  Technici gezocht hier …

  • jailbreak is helaas geen goede oplossing hiervoor.
   het beste is om een oude versie van internet te downloaden, maar dat is illegaal.
   dus als je dat niet wilt/kan doen, dan is het het best om gewoon af te wachten totdat whatsapp daar iets aan doet.

 20. Ik heb de iphone3g en heb nog geen whats app geïnstalleerd, en dat lukt me ook niet. Ik heb iOS 4.2.1 en krijg ‘m niet naar iOS 4.3…. Als ik whats app probeer te installeren staat er dat ik iOS 4.3 nodig moet hebben maar die heb ik niet 🙁 Wat moet ik doen om whatsapp te installeren?

  • Hoi Henk,

   Ik heb nu ook een iphone 3G maar krijg whatsapp er niet op. Heb van alles geprobeerd maar zonder succes. Zou jij mij hiermee kunnen helpen ;-).

   Alvast bedankt

   Groeten,

   Remco

  • Hallo,

   Ik heb me een iPhone 3G gekocht, omdat deze goedkoop is..
   Ik krijg Whatsapp er NIET op, en snap alle computer taal niet echt..
   Kan iemand me dit uitleggen in ”Jip & Janneke” taal?..

   Met vriendelijke groet, Bas.

   • hallo,

    dankzij alle klachten die binnengekomen bij het bedrijf van whatsapp, hebben ze de oude versie van whatsapp weer laten werken. als je dus voordat de update kwam whatsapp had gedownload, dan kan je hem gewoon weer installeren. maar jij hebt dat dus niet kunnen doen dus de enige oplossing voor jou is om van internet een illegale oudere versie van whatsapp te downloaden, maar helaas moet je die zelf opzoeken want als ik de link aan je geef dan zal ik waarschijnlijk een hevige boete daarvoor krijgen. succes met het zoeken

 21. Hallo,

  Enkele weken geleden heb ik mijn Nokia Lumia (wat defect bleek te zijn) geruilt tegen een iPhone 3G. Deze heb ik inmiddels weer geruilt tegen een Nokia N7-00 omdat ik er geen W.A. opgezet kreeg en de software niet hoger kreeg dan de IOS 4.2.1 en de W.A. tegenwoordig de IOS 4.3 vereist. Wie kan/wil mij helpen hoe ik de W.A. weer erop krijg? Diegene waar ik de iPhone mee geruilt heb, wil nl graag ook W.A. op de telefoon.

  Alvast bedankt voor de info/hulp.

  MvG.: RJ. Meesters

 22. Hoiii.

  Ik heb een Iphone 3g en ik wil graag wil whatsapp op mijn iphone. ik kan whatsapp niet downloaden omdat ik een hogere update voor mijn iphone moet hebben dan dat ik nu heb ( 4.2.1) Via itunes kan ik mijn telefoon niet updaten omdat er voor iphone 3g geen hogere updates zijn.
  ik kan mijn whatsapp dus niet meer downloaden. weet iemand hoe ik whatsapp weer op mijn iphone 3g krijg?

  • K heb hier precies t zelfde. Een iPhone 3gs zonder back-up op iTunes omdat synchronisatie niet meer volledig kan worden afgerond, dus eigenlijk géén synchronisatie en kan niet updaten naar een hogere ios.

 23. Hartelijk dank voor de info! Ik heb Whatsapp weer werkend gekregen op mijn 3G door zoals het hierboven beschreven staat Whatsapp eerst te verwijderen en daarna een reservekopie van september 2012 terug te zetten.

  Wel echt een matige actie van zowel Whatsapp als Apple.

 24. Hoi,

  ik heb een al jaren een iphone 3 G maar heb deze ongeveer 2 jaar niet meer gebruikt. zojuist ben ik ermee aan de slag gegaan omdat ik het aan mijn moeder wil geven om mee te whatsapp-en, helaas krijg ik deze er niet op.
  Het pprogramma vereist iOS 4.3. Wie o wie kan mij helpen.

 25. Speciaal voor mijn dochter die naar de openbare school gaat een betaalbare Iphone 3G gekocht om er mee kunnen Whatappen. Er staat geen Whatsapp op en bij downloaden zegt het systeem dat het voor een hogere IOS is. Kan iemand mij vertellen hoe ik toch nog de Whatsup erop kan krijgen???

  • Hoi. Ik heb exact hetzelfde verhaal als jullie.
   Hebben jullie al een oplossing gekregen (die misschien niet zichtbaar is op deze site?)
   Hoor het graag van jullie.
   Zonde van de telefoon !!

 26. Iphone3 gekregen, welke software hierop stond weet ik niet maar er staat nu 4.2.1 op met modemfirmware 05-15-04. Itunes kaart gekocht en via pc gedownload maar krijg de wattsapp (0.89) niet op de Iphone3 gesynchroniseerd. Suggestie?

 27. Hallo! Ik heb net een iphone 3G overgekocht van iemand. Juist omdat ik graag wil kunnen whatsappen. Dit meisje had haar telefoon helemaal leeggemaakt en whatsapp staat er niet meer op. Ik heb dus ook geen back-up. Kan ik nu whats app niet meer installeren? Ik krijg namelijk de melding dat ik OS 4. nog wat nodig heb…

  Groeten Wilma

 28. oke, ik heb inmiddels WA 2.8.4 op mn iphone maar hij geeft nog steeds bij het invoeren van de code, dat de app een verouderde versie is en dat ik een nieuwe versie moet downloaden?

 29. hallo ik heb al meerder versies 2.8.4 gedownload en dat ging prima maar met het overzetten naar de telefoon krijg ik een fout melding en volgens mij komt dat omdat er een andere id in deze app staat
  iemand een idee hoe ik dat kan oplossen.

  • Dag Herbert,

   Ik herken hetzelfde probleem als in jouw bericht op 21 januari jl. en kreeg dus een foutmelding bij het synchroniseren van een 2.8.4 wa download.

   Heb jij inmiddels al de oplossing gevonden en het voor elkaar gekregen?

   Alvast dank voor je reactie

 30. Ik heb sindskort een iphone 3g zonder whatsapp en zonder backup, ik heb whatsapp wel al gekocht en in me macbook staan bij itunes, maar hij wil hem niet op me telefoon zetten? Wat nu?

 31. Wil eigenlijk alleen mijn frustratie kwijt over Apple. Heb dus ook een 3g en geen WA meer. K-streek van Apple en voor mij ook noooooooooooooit meer iets van Apple. Mocht er nog een oplossing zijn hou ik me aanbevolen, blijf ook nog wel even zoeken omdat ik ook een hekel heb aan de geldzucht en arrogantie van Applem, net als Harrie.

 32. mijn dochter heeft ook een 3g maar de app
  verwijdert nu kan ze hem er niet meer opzetten omdat er
  ios4,3 voor nodig is .
  weet iemand wat ze moet doen???
  dank jullie wel alvast

 33. Hallo,

  Ik heb op itunes een Whatsapp versie 2.8.7 staan.
  Is er ergens een Whatsapp versie 2.8.4 beschikbaar die ik zou kunnen downloaden en op mijn toestel kan zetten?

  Of heeft iemand ervaring met andere dingen om mijn geupdate versie in itunes werkend te krijgen op een 3g?

  Groet Sander

  • mijn dochter had net een 3g van mijn broer gekregen, maar toen kregen we te horen dat whatsapp er niet meer op werkt. Uit boosheid heeft ze toen whatsapp verwijderd, werkt jouw methode hier ook voor, of is het al te laat?

  • Voor dochters hardnekkige Iphone was ik dat ook van plan te gaan proberen.

   * Ik heb ifunbox maar eerder tevergeefs geprobeerd daarmee dingen over te zetten. Vind het geen makkelijk programma (maar word ook gek van Itunes…)
   * Ik heb WA 2.8.4ipa inmiddels binnen (zie hieronder)

   Nu de volgende stap… Daarover 2 vragen:
   – maakt het uit welke software op de iphone draait? Dochter heeft firmware is IOS 4.2.1
   – moet de Iphone gejailbreaked zijn voor i-funbox?

   Graag hulp en als ik zelf verder kom horen jullie het!

   Alvast dank!!

   Voor hen die WA 2.8.4ipa zoeken:
   Ik blijf met Utorrent hangen op 83,3 %. Na enige dagen toch maar verder gaan zoeken en gevonden! via http://getipa.info/leave/86174 (Zet de vertaler even aan en let op waar je op klikt!! Foute pagina’s kun je wegklikken, voor gratis douwnload even wachten en dan komt er een knop en meer van dat soort geintjes. Ook Livid software NIET downloaden, is bagger)

 34. ik heb op mijn iphone 3G versie 4.2.1 en ik wil whatsapp downloaden maar dan staat er dat ik versie 4.3. moet hebben ik heb al geprobeerd mijn iphone te update omdat er stond dat dat moest op 9-1-2013 en dat vervolgens is dat de nieuwste versie en moet ik dat doen op 16-1-2013 kan iemand me helpen hoe ik dit moet oplossen?

 35. Weet iemand miss hoe ik aan WA v.2 8 4 kom?

  twee van onze kinderen kregen op hun 3G WA direct al werkend door heel erg vaak telefoonnummer in te voeren (idd heel vreemd), bij dochter 3 lukt die truc niet. Inmiddels alles al geprobeerd maar ik blijf vastlopen op de 3-cijferige code.

  firmware is IOS 4.2.1 (Buildversie 8C148)
  WA is versie 2.8.3

  Drama hier. Kocht de 3g na lang sparen en binnen een jaar dit…

  Hoop dat iemand me kan helpen!

  Voor elke andere optie om WA werkend te krijgen sta ik open.

 36. in de winkel is mijn iphone 3g op 31 december gereset. voorheen heb ik er altijd whatsapp op gedraaid.

  ben ik nu de pineut?

  voor iedereen die nu over apple klaagt: het probleem ligt toch echt bij whatsapp. laf dat ze in hun officiële verklaring suggereren dat het probleem bij apple ligt

 37. Hoihoi,

  Ook ik kan helaas sinds een week geen Whatsapp meer gebruiken op mijnn Iphone 3g (versie 4.2.1).
  Ik lees dat als je een backup hebt gemaakt, dit te herstellen is. Kan ik dit nu nog doen en zo ja, hoe doe ik dit?

  Bedankt!
  Mascha

 38. Ik heb alleen nog een backup versie van Whatsapp 2.8.3, maar als ik die weer installeer op mn iPhone geeft ie nog steeds aan dat het een te oude versie is. Hoe kan ik Whatsapp 2.8.4 downloaden? Of moest ik daar ook een backup van hebben?

 39. Dus als je geen reservekopie hebt voor een 3G met werkende WA instellingen dan kun je het toch NIET gebruiken?

  Als je bijvoorbeeld een tweedehands 3G koopt van iemand, dan kun je dus toch niet WA-en?

 40. Alleen als je een backup hebt gemaakt met itunes van je oude werkende Whatsapp versie,
  kan je het weer werkend krijgen op je 3G
  Hiervoor moet je Whatsapp verwijderen van je iphone, dan aansluiten op itunes.
  Vervolgens ga je naar je APPS toe van jezelf in je iphone overzicht en dan installeer je weer Whatsapp. Synchroniseer dan weer en whatsapp zal worden geinstalleerd op je iphone zoals die was.
  Het werkt weer omdat je combinatie van je 06 nummer en je werkende activatiecode (3 cijfers) dan weer goed staan. Whatsapp accepteert dat dan wel 😉

  Ik wil er nog aan toevoegen dat het een laffe streek is van Whatsapp om een betaalde App zomaar even opzij te schuiven. Er zijn zo veel mensen van afhankelijk die er nota bene voor betaald hebben die op deze manier verschrikkelijk in de steek worden gelaten. Apple gaat hier overigens ook niet vrijuit mee.

 41. Blij verrast met dit nieuws. Helaas is het bij mij nog niet gelukt. Ik wordt namelijk niet meteen doorgestuurd op het moment dat ik mijn nummer invoer. Er wordt dan nog altijd gezegd dat de versie van Whatsapp verouderd is dat eerst de nieuwste versie gedownload moet worden. Ik heb een iphone 3 GS. Moet ik de app eerst verwijderen?

 42. Wat is dit? nu kan ik niet eens meer terug om het nummer in te voeren.
  (ik ging terug en voerde het nummer in en nu krijg ik nogmaals de code en kan ik niet meer terug om dat nummer in te voeren.. HELP!!) ik wil whatsapp terug :'(!!

 43. Ik had hetzelfde probleem met de iPhone 3G van mijn vrouw. Deze had initieel 2.8.3.
  Na de melding van Whatsapp dat de nieuwe versie geïnstalleerd moest worden is de app verwijderd.

  Ik heb een backup van de iPhone opnieuw geïnstalleerd met versie 2.8.3. Deze werkte niet en ook het nummer opnieuw laten verifiëren werkte niet.
  Daarna de versie 2.8.3 vervangen door de 2.8.4.
  Hierna lukte de verificatie wel (zonder het oude 3-cijferige nummer in te hoeven voeren).

  De Whatsapp op de 3G werkt nu weer zoals daarvoor.

  Veel succes aan allen die het zelfde probleem ondervinden.

  • Op een ‘blanco’ iPhone 3G (een iPhone die een factory reset heeft gehad) is het nog altijd niet mogelijk om Whatsapp 2.8.7 te installeren. De melding is nog altijd dat minimaal iOs 4.3.1 geïnstalleerd moet zijn. Iets te vroeg gejuichd dus

 44. Bij installeren van whatsapp op iPhone 3 krijg ik melding dat er 4.3 visie vereist is
  Wat kan ik hieraan doen ?
  Ik had eerst de app van whatsapp maar die heb ik verwijderd

 45. Hallo,

  Ik heb whatsapp verwijderd omdat ik een oude versie wou downloaden maar dat lukte niet nu heb ik dus geen whatsapp meer op mijn mobiel en kan ik hem er niet meer op krijgen. Is hier een oplossing voor?

 46. Mijn dochter heeft een iphone 3gs, maat whats app doet het nog steeds niet. zegt dan dat er een verouderde versie is en dat er een nieuwe versie gedownload moet worden, maar dat wordt niet ondersteund.

 47. Is helaas niet het geval. Voor mensen die whatsapp 2.8.4 al geïnstalleerd hadden en tussentijds niet hebben verwijderd, kan dit werken maar veruit de meeste gebruikers krijgen een melding dat Whatsapp verouderd is en komen geen stap verder.

 48. Hallo
  ik heb iphone firmware versie 4.2.1 geinstalleerd.
  Ook ben ik zo stom geweest om whatsapp 2.8.4. Van mijn telefoon te wissen. Ik dacht de telefoon te herstellen, maar helaas had ik het vonkje app synchroniseren niet aan gezet. Nu houd het op voor mijn iPhone 3G met whatsapp denk ik. Groeten Jan

 49. Hallo,
  Alles geprobeerd ,heb echter de whatsapp 2.8.4 niet ,en moet dus gebruik maken van de nieuwste versie .
  Geen resultaat .
  Zeer teleurgesteld ,al heel veel mails gestuurd naar alles en iedereen ,maar blijf een roepende in de woestijn .
  Kan mijn 3,5 jaar oude telefoon beter weggooien .
  En dit alles door de geldzucht en arrogantie van apple !
  Nooit meer een product van hen .

  H.Gr. Harrie Theunis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in