Temple Run 2 nu ook te downloaden voor Android

De opvolger van het razend populaire Temple Run werd vorige week gelanceerd voor iOS en vanaf vandaag ook te downloaden op Android apparaten via de Google Play Store. Het doel van het spel is hetzelfde gebleven, maar op een aantal punten is de game verbeterd.

Het spel is grafisch verbeterd en daardoor ziet het er ook op grotere apparaten, zoals tablets, goed en strak uit. Het spel is gedetailleerder dan zijn voorganger, zo zien onder meer de zijkanten van het spel er beter uit. Ook zijn er nieuwe objecten toegevoegd, zoals mijnkarretjes en dodelijke T-splitsingen. Tevens is er nu de mogelijkheid om aan touwen te slingeren. Het is nog steeds te bedoeling om zo lang mogelijk in leven te blijven en ondertussen een hoop munten en diamanten pakt. Met de munten kun je verschillende extra’s kopen, denk hierbij aan nieuwe personages of power-ups. De diamanten werken als extra leven.

De besturing is ook hetzelfde gebleven, je kantelt je smartphone/tablet om te sturen en veegt over het scherm om te springen of glijden. Je zult zien dat het lastiger is dan je denkt! En verslavend, ja dat is Temple Run 2 ook!

Temple Run 2 is gratis te downloaden via de Google Play Store. Naast een gratis versie komt er binnenkort ook een betaalde, welke in samenwerking is gemaakt met Disney en Pixar.

 

Vorig artikelNokia stopt met Symbian; einde van een tijdperk
Volgend artikelNokia Drive+ nu voor alle Windows Phone 8 toestellen beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in