Nokia Drive+ nu voor alle Windows Phone 8 toestellen beschikbaar

Nokia Drive, de navigatie applicatie van Nokia die tot nu toe alleen draait op de Nokia Lumia-serie, komt ook naar andere smartphones. Alle smartphones die draaien op Windows Phone 8 welteverstaan. Bezitters van bijvoorbeeld HTC en Samsung toestellen welke draaien op Windows Phone 8 kunnen de applicatie vanaf heden ook gebruiken.

Microsoft heeft aangekondigd de Nokia Drive+ applicatie aan te bieden aan alle Windows Phone 8 gebruikers. ”Alle” is eigenlijk niet waar want het gaat vooralsnog om gebruikers in de landen Amerika, Canada en Groot-Brittannië. Zij kunnen de gratis applicatie momenteel al gebruiken, of en zo ja wanneer de applicatie beschikbaar komt in Nederland is nog onduidelijk.

Nokia Drive+ biedt gebruikers turn-by-turn navigatie, ook met ondersteuning voor offline gebruik. Je wordt begeleid door een stem, die je zelf kan kiezen. Er zijn op het moment zestig verschillende stemmen te downloaden. De app ondersteunt navigatie in negenentachtig landen. Nokia Drive+ bevindt zich momenteel nog in de bètafase.

Vorig artikelTemple Run 2 nu ook te downloaden voor Android
Volgend artikelUpdate: Informatie; 3 nieuwe Samsung tablets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in