BlackBerry: ”BlackBerry Z10 een groot succes, bij veel winkels al uitverkocht”

Volgens BlackBerry verkoopt het nieuwe toestel, de Z10, erg goed. De telefoon is bij veel Engelse winkels al uitverkocht, aldus BlackBerry tijdens haar JAM Europa conferentie. Vandaag verschenen al verschillende internationale rapporten en ook deze waren positief.

De telefoon is onder meer in Engeland en sinds vanmiddag ook in Canada te koop. Stephen Bates, hoofd van BlackBerry Europa, is de Z10 populairder dan van te voren werd verwacht. Vooral de witte versie van de Z10 is nauwelijks aan te slepen. Ook analist Peter Misek van Jeffries deelt mee dat de telefoon goed verkoopt; “We geloven dat Carphone Warehouse veel uitverkochte winkels heeft, terwijl O2, Vodafone, Orange en EE een robuuste vraag zien. We verwachten dat het inkoopvolume minimaal een paar honderd duizend toestellen is.” Volgens hem is de Z10 een paar honderd duizend maal over de toonbank gegaan.

Deze rapporten, bazen en analisten zijn dan wel erg positief; of de Z10 de markt écht gaat veroveren zullen we nog moeten zien. Nieuwe topmodellen worden na de lancering wel vaker goed verkocht, die komt onder meer omdat er al pre-orders zijn geplaatst. Als BlackBerry zijn kwartaalcijfers presenteert kunnen we pas zien of de telefoon écht een succes was.

 

Vorig artikelOuya-console via Amazon te koop voor honderd dollar
Volgend artikelApple iPad 4 met 128GB opslaggeheugen vanaf vandaag te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in