Live Messenger vanaf april over op Skype

Gebruikers van het chatprogramma Windows Live Messenger, beter bekend als MSN moeten in april overstappen op Skype. Gebruikers moeten overstappen omdat Microsoft heeft besloten om officieel te gaan stoppen met de dienst, momenteel kunnen gebruikers met een Windows Live Messenger account al inloggen op Skype om daar met vrienden te kunnen chatten.

Op 15 maart wordt de nieuwe dienst officieel in gebruik genomen via Skype, het is nu al wel mogelijk om met een Microsoft account op Skype te kunnen inloggen. Windows Live Messenger blijft momenteel nog wel online maar Microsoft zal eind dit jaar officieel de stekker uit MSN gaan trekken om zo de bezoekers naar Skype te brengen. Microsoft zal op 8 april beginnen met het afsluiten van de toegang voor Engelstalige gebruikers, de rest van de wereld zal waarschijnlijk snel volgen.

Microsoft wil met de migratie ervoor zorgen dat gebruikers de Skype cliënt de gehele dag actief hebben staat op hun systeem. Ook is Microsoft op dit moment bezig met een integratie naar Windows 8 waardoor de ontwikkeling van Skype vele malen hoger is dan bij Live Messenger.

 
Vorig artikelReview: QNAP TS-219P II NAS
Volgend artikelNokia komt met betaalbare Lumia 620 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in